Select your timezone: Select
Edgaras1

Berankis R. - Nalbandian D.

01/19 00:00
Added 2011/01/18 21:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title 32.5+ (32.5+) @-111 10/10 +9.00

Lietuvos teniso zvaigzde demonstruoja ko gero geriausia tenisa per savo karjera. Stai tokiu stipriu sakiniu noreciau pradeti savo prognoze.

Nors siandien turejau labai svarbia diena ir norejosi pailseti pries ja, taciau visgi atsikeliau anksciau ir su pasimegavimu ziurejau Ricardo matcha. Stiprus padavimas, mazai klaidu. Kortuose lietuvaitis atrode lyg zuvis vandenyje. Ko gi galima daugiau noreti? Nebent "sausesnio" rezultato. Visgi intessyvios treniruotes su R.Federeriu ir dideles pastangos, kaip matome atsipirkineja. Lietuvio forma gereja, tiesiog "ant akiu". Zinoma varzovas nebuvo neiveikiamas, taciau taip greitai ir efektyviai susitvarkyti su juo, man asmeniskai staigmena buvo. Realiai issivaizdavau, jog setas visgi bus atiduotas.

Nalbandianas tikrai rimtas riesutelis, cia nera net kalbos. Pastarojo zaidimas labai grazus, ko gero su tuo sutiks daugelis. Argentinietis turi didele patirti bei neabejotinai dideli meistriskuma kortuose. Puikiai jaucia linijas. Taip pat yra didis kovotojas, kai nori, tikrai gali ir susiima, tuo galejome issitikinti siandiena, matche pries L.Hewitt. Nors buna, jog suzaidzia taip lyg ne pats zaistu ( kaip pvz su D.Ferrer). Nalbandianas istvermingas ir energingas tenisininkas, manau tokios kalbos, jog cia bus labai nualintas ir panasiai, neturi didelio pagrindo. Nors matchas ir buvo vienas is ilgesniuju, taciau argantinietis puikiai judejo ir toliau taikliai bei stipriai smugiavo. Juolab, kai laimetas toks matchas psichologine busena neabejoju, jog sukuria daugiau adrenalino ir fizinis issekimas jauciamas mazesnis.

Paziurejus i statistika, Ricardas turi geresni padavima, kas tikrai yra didelis pliusas. Jei bus susikoncentraves ties geru padavimu, net neabejoju, jog Nalbandianas gali buti gerai apsaudytas.

Prognozuoti nugaletoja atrodo gan paprasta, taciau kartu ir realiai gan sunku. Be abejones visko gali buti. Aisku dauguma dalyku linksta i australo puse, taciau visgi teoriniu sansu Berankiui laimeti, yra. Aisku, cia gincitynas dalykas, bet tai tiesiog mano nuomone bei pamastymai.

Sioje kovoje renkuosi bendra 32.5 geimo overi. Kadangi tikiuosi, jog visgi setas tikrai bus atimtas is australo, o gal net ir ne vienas.

Taigi tikiuosi Ricardas per daug nekompleksuoja, jog siandien jau treti metai, kaip pralaimi geriausio Siauliu sportininko rinkimus ir poryt i kortus izengs nusiteikes ypac karingai. Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)