Select your timezone: Select
Panatha13

Tunisia v England

06/18 21:00
Added 2018/06/18 19:59 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Total - Away 1.5) @1.660 6/10 +3.96

Πρεμιέρα και για την Αγγλία στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο που μπορεί θεωρητικά να έχει εύκολο έργο στον όμιλο, αλλά αυτό θα αποδειχθεί τέτοιο, μόνο αν παρουσιαστεί σοβαρή σε ματς όπως αυτό με την Τυνησία.
Μπορεί ως όνομα και ως φανέλα η Τυνησία να μην προδιαθέτει για κάτι το εξαιρετικό στη φετινή διοργάνωση, αλλά οι ίδιοι στην αποστολή, υποστηρίζουν κάτι διαφορετικό. Αυτό είναι ότι όχι μόνο μπορούν να προκριθούν από τον όμιλο, αφήνοντας εκτός ή το Βέλγιο ή την Αγγλία, αλλά ότι μπορούν να φτάσουν και τα προημιτελικά. Αυτή η αισιοδοξία έχει δημιουργηθεί τόσο από την πορεία της στα προκριματικά, όσο και από την απόδοση που είχε στα φιλικά προετοιμασίας. Αποκορύφωμα της ανταγωνιστικής της εικόνας ήταν το φιλικό κόντρα στην Ισπανία, εκεί που ναι μεν ηττήθηκε 1 – 0, αλλά το πρόσημο ήταν αδιαμφισβήτητα θετικό.
Την Αγγλία με τις βεντέτες, τις πολλές πριμαντόνες και τα «φέτος είναι η χρονιά μας» ξεχάστε την. Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και να ήθελε κάτι τέτοιο, δεν θα μπορούσε να πάει σε αυτή τη λογική, αφού δεν υπάρχουν οι επιλογές και είναι χαρακτηριστικό ότι ηγέτης της ομάδας είναι ο Χάρι Κέιν, που είναι απόλυτος… αντιστάρ για τα αγγλικά δεδομένα. Με άλλα λόγια, φέτος έχει την ησυχία και δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα και σίγουρα πολύ λιγότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όπως λένε και πολλοί ειδικοί στη χώρα, αυτό ίσως να είναι και το όπλο της, ενώ ακόμα και το ρόστερ έχει τα θετικά του, αφού χαρακτηρίζεται από την αθλητικότητα, τα νιάτα και την ταχύτητά του.
ρεμιέρα για την Αγγλία και κατά κανόνα στη φάση των ομίλων δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Τα παιδιά του Σαουθγκέιτ θέλουν να δείξουν ότι δεν είναι τόσο… μη ποιοτικοί όσο λέγεται, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά τους. Επιπλέον, η αμυντική τους σταθερότητα είναι αξιοσημείωτη. Θα ποντάρω στο να σκοράρουν οι Αγγλοι 2 τουλάχιστον γκολ .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)