Select your timezone: Select
GeorgeEle13

Tromso v Rosenborg

06/11 20:00
Added 2018/06/11 15:06 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Match Winner @2.000 6/10 -6.00

Αναμέτρηση στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του νορβηγικού πρωταθλήματος. Η Ρόζενμποργκ δοκιμάζεται στην έδρα της Τρόμσο και θέλει μόνο νίκη για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή.
Η Τρόμσο βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και φέτος στηρίζεται στη δύναμη της έδρας της. Ενδεικτικό είναι ότι εκεί σε πέντε αγώνες έχει υποστεί μόλις μία ήττα, ενώ έχει πετύχει 15 γκολ με παθητικό μόλις τέσσερα τέρματα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα με 1-0 από την Χάουγκενσουντ και στα τελευταία έξι ματς μετρούν τρία OVER και τρία UNDER. Σημειωτέον ότι η Τρόμσο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.
Η Ρόζενμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της από την πρωτοπόρο Μπραν και απομακρύνθηκε περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας. Έτσι, σήμερα δεν έχει άλλα περιθώρια, αφού εάν χάσει εκ νέου βαθμούς θα μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου. Πάντως, αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο προπονητής της δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μπέντνερ, Λάνλεϊ και Βίλχαλμσον. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν να χάσουν στην έδρα της Τρόμσο από το Σεπτέμβριο του 2013, ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις τους απέσπασαν ισάριθμες νίκες.
Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και αμφότερες θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Η Τρόμσο θα έχει «όπλό» την έδρα, όπου αποτελεί δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα. Η Ρόζενμποργκ από την άλλη έχει υπέρ της την παράδοση και «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μην απομακρυνθεί περαιτέρω από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πιο ποιοτικό ρόστερ και παρά τη σημαντική απουσία του Μπέντνερ μπορούν να πάρουν τη νίκη: 2.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)