Select your timezone: Select
Edgaras1

Grigor Dimitrov - Andrey Golubev

01/17 03:30
Added 2011/01/17 02:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Grigor Dimitrov (1T) @-111 7/10 +6.30

Jau, kaip ir veloka turetu buti Lietuvoje, bet visgi, kadangi planuoju statyti uz si ivyki, tad galvoju parasysiu cia prognoze, gal kam i nauda bus.

Taigi turime kova tarp jau ir vakar mineto bulgaro Dimitrov ir kazakstaniecio Golubev. Pastarasis reitinge uzima tikrai neprasta vieta (36 ATP), tai visgi si bei ta pasako apie zaideja. Taciau, kiek ziurejau pastaruosius matchus kazakui sekasi tikrai sunkiai, gal tiesiog neberanda savo teniso, ar taip juodas laikotarpis. Sakyti, kad Golubev silpna butu, tikrai ne logiska, kadaise iveikti tokie varzovai kaip X.Malisse, R.Soderling, atimtas setas is N.Djokovic. Tikrai yra kuom pagirti si zaideja. Golubev rimtas ir patyres tenisininkas.

Bulgaras Dimitrov - jaunas ir tikrai manau daugelis sutiks, labai perspektyvus tenisininkas. Patirtimi zinoma nusileidzia kazakstanieciui, taciau zaidimo kokybe? Gincitinas klausimas. Kadaise, dar 2008 metais buvo susirunge sie varzovai, viskas pasibaige taip 6:4 6:0 Andrey naudai. Bet nuo to matcho praejo tikrai daug laiko. Bulgaras neapsakomai patobulejo. 2010 prieita iki Bangkoko bei Orleans challendzerio finalo, Helsinkyje taip pat buvo pasiektas finalas. Zenevoje buvo finalas ne tik pasiektas, bet ir iveiktas priesininkas P.Andrujar 6-2 4-6 6-4. Pasiekimai istikruju manau kalba patys uz save.

Istikruju, kritiskai paziurejus sis matchas galetu buti ivertintas, kaip 50:50. Kad ir kaip bebutu gaila, neesu orakulas ir negaliu taikliai nuspeti sio matcho rezultato ir nugaletojo. Pergale tikrai svarbi abiem, bet mano nuomone, siai dienai Dimitrov yra labiau pasiruoses nugaleti. Ilga laika zaista ant hard'o, kuris pagal rezultatus tikrai patinka jaunajam bulgarui. Andrey mano akimis, labiau megejas clay dangos, nors ant kurios rezultatai buvo demonstruojami ryskiai geresni, negu ant pastaruoju metu zaidziamos hard'o dangos. Dar vienas pliusas bulgarui.

Taigi renkuosi G.Dimitrov pergale su man tikrai patraukliu koeficientu, nors ir ne stambiai, taciau pabandyti verta. Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)