Select your timezone: Select
Edgaras1

Berankis R. - Matosevic M.

01/18 00:00
Added 2011/01/16 19:36 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Berankis R. (1T) @-222 10/10 +4.50

Taigi taigi taigi. Pagaliau prasideda tikrai ilgai lauktas AO. Ko gero vienas rimtesniu laikotarpiu, kada galima padaryti viena kita pinigeli.

Pirmas raundas ir cia susitinka musu visu gerai zinomas Ricardas su australu Marinko. Ricardas siuo metu uzima 86 vieta ATP, jo varzovas 138 ATP reitinge. Amziaus skirtumas 5 metai, kas sakyciau nei daug, nei mazai. Australas, mano akimis tenise - vidutiniokas, jei kalbant apie konkreciai esama laikotarpi. Nors pastaruoju metu jam sekesi gerai, taciau turiu pabrezti, jog visa sekme ko gero slypi tame, kad buvo zaista su 100+ reitingo zaidejais. Aisku be abejones teko susurungti ir su top 10, vienas is ju buvo A.Roddick. Viskas pasibaige gan paprastai 6-3:6-2. Aisku galime sakyt, jog gal tai buvo tiesiog juoda diena, nes first serve vos 22 is 48. Taciau ir siaip, paemus sausa statistika, manau avg butu apie 60%. Ne beda, bet ir ne stebuklai. Nera zinoma viskas taip blogai, 2010 metu gale laimetas vienas is USA challendzeriu, bet negaleciau pasakyti, jog ten buvo lengva australui Marinko. Paciame pirmame matche prireike 3 setu su bendratauciu G.Jones, nors galejo buti ir paprastas draugiskumas, kadangi 3 setas pasibaige 6-1 Marinko naudai. Finale tada teko kovoti su amerikieciu R.Sweeting(116 ATP), ten taip pat buvo 3 setai. Taigi apie Marinko tiek.

R.Berankis. Pastaruoju metu tiesiog ziba. 2010 pabaigoje laimetas challendzeris Helsinkyje, kuriame semi finals teko kovoti su tokiais tenisininkais, kaip G.Dimitrov, kuris mano akimis tikrai ne ka prastesnis, negu pats Ricardas. Poto siais metais Australijoje - Brisbane, pasiektas finalas, kuriame 2:1 buvo nusileista vokieciui F.Mayer (37 ATP). Ko gero visgi truksta dar patirties, jaunajam lietuviui zaisti pries tokio lygio zaidejus, taciau viskas savu laiku. Man realiai keista, jog Sydnejuje buvo pralaimeta I.Andreevui, nes mano akimis tai buvo tikrai ne tas zaidejas, ties kuriuo suklumpama, tikriausiai tiesiog sekmes pritruko antro seto tie breike. Taciau, Berankis tiesiogine to zodzio prasme kyla. Rodo vis geresni tenisa, stengiasi ir kovoja. Teko ziureti interviu, sake, jog yra pilnai pasiruoses bei nusiteikes kovoti ir parodyti gera tenisa. Manau jam tai tikrai turetu pavykti kovoje su Marinko. Juolab, kad pries prasidedant siam turnyrui Ricardas treniravosi su taip pat visiem gerai zinomu R.Fedderer.

Taigi pasirinkimas paptastas R.Berankio pergale, istikruju pats ko gero bandysiu dar ir minusine fora, taciau pastarasis variantas turi atitinkamai didesnes rizikos. Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)