Select your timezone: Select
Sin

Birmingham City - Aston Villa

01/16 14:00
Added 2011/01/15 22:55 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Birmingham City 0.00 (Birmingham City 0.00) @-154 7/10 7.00

Šiandien nelabai matau pralaiminčią Birminghemo komandą. Nors šias dvi komandas lentelėje skiria tik 1 taškas, tačiau daugiau privalumų įžvelgiu šeimininkų pusėje.
Visų pirmą didelis motyvas šiai komandai, kad ji rungtyniauja namuose. Čia pralošta tik du kartus, Everton ekipai ir Arsenal. Pralaimėjimo Arsenal galbūt ir buvo galima laukti, nes prieš keletą dienų buvo žaista prieš MU, 1:1 ir iškart sekė Arsenal, didelis išbandymas kaip tokiai komandai sutrugdyti lyderiams du kartus iš eilės.. Na ir žinoma visi kiti faktoriai, didesnis pajėgumas ir visą kitą.. Tačiau, kad ši komanda namuose atrodo tikrai galingai rodo rezultatai, taškus prarado Tottenham, Man.Utd, pralaimėjo Chelsea, krito ir Liverpool. Eilinė komanda to tikrai nedemonstruotu, žaidimas visai kitas namuose lyginant su išvykomis.. Galbūt būtų galima sakyti nusiteikimas.. Nors realiai visoms rungtynėms ruošiamasi taip pat. Namų aikštė ir sirgalių palaikymas šiai komandai suteikia tikrai daugiau pasitikėjimo.. Namie pralaimima tikrai retokai ir abejoju ar šiandien Villa yra pajėgi nugalėti šią galingą namų ekipą. O juolab, kad Aston Villa tikrai atrodo prastai. Taip, neperseniausiai buvo lygiosios su Chelsea, atrodė lyg ir atsigavimas šios komandos, tačiau, kitame ture namie nusileista Sunderland.. Tad jokio progreso kardinalaus tikrai nematyt.. Išvykose šį sezoną atrodo labai silpnai ir juos palaužti gali bet kuri lygos komanda.

Šeimininkams negalės padėti McFadden ir Dann, dėl pastarojo kiek blogai, tačiau vieno žaidėjo netektis neturėtų būti stipriai jaučiama.
Tuo tarpu Villa turi kurkas didesnių netekčių. Suspenduoti A.Young ir Heskey. Pastaruosius įvardinčiau tais kurie ir traukė komandą į priekį šį sezoną. Gynėjas L. Young ir kiek mažiau reikšmingas Delph. Tikrai didelės netektys šiai komandai.

Manau Birmingham neturėtų pralaimėti, o viską pasvėrus ir ta pergalė tikrai galima.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)