Select your timezone: Select
Sin

Celtic - Kilmarnock

12/21 21:45
Added 2010/12/21 16:53 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 11 corners (Over 11 corners) @-120 8/10 +6.64

Yra ir 10 kampinių, su 1.53. Tačiau šį kartą bandau didesnį laimikį. Tikiuosi nesuklysiu.. Pastarasias dvi rungtynes pagrybavę namuose Celtic šį kartą vėl žais savoje aikštėje, tad noro reabilituotis ir žinant jog taškų reikia bus tikrai nemažai.. Kalbant apie kampinius, tai čia nieko naujo nepasakysiu, žaidimo stilius toks pats kaip ir Anglijoje, gal dar net daugiau tų atakų kraštais ir skersavimais į baudos aikštelę.. Atakos čia kuriamos gana dažnai abiejais flangais. Celtic namuose atrodo išties stipriai, nors ir prigrybavo pastarasias kelias rungtynes, tačiau smūgių atlieka daug ir tai tik dar geriau šiam statymui. Kilmarnock pagavę neprastą formą, muša gana dažnai įvarčius, tad faktas, jog į vartus taip pat smūgiuoja gana dažnai. Na statistikos nežiūrėjau jų, bet taip turėtų būti logiškai mąstant.

Celtic individualus totalas namie 9.3 kampinio per rungtynes. Namuose bendras totalas pridėjus svečių kampinius 14.7 per mačą. Iškalbinga. Išvykoje jie pakelia 7 kampinius vidutiniškai, tad bendras totalas kiek nukrenta, tačiau lieka vistiek gana solidus, 8,7.
Kilmarnock išvykoje individualus totalas 5.4. Išvykoje žaidžiant jų bendras totalas su kita komanda 12,4.
Aišku skaičiai lieka skaičiais, tačiau jie tikrai nėra prasti ir tikimybė jog čia galim išvysti 11 ir daugiau kampinių nemaža. Snigti kaip ir neturėtų, tad lieka tikėtis orai nekomplikuos situacijos. O dar prie geresnio dalyko, reikia tikėtis jog svečiai sugebės pelnyti greitą įvartį.. Žodžiu, totalas tikrai nėra neįveikiamas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)