Select your timezone: Select
Catijohn

Χόφενχαϊμ v Μπορούσια Ντόρτμουντ

12/16 21:30
Added 2016/12/16 20:17 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Αποδόσεις Αγώνα @-111 6/10 -6.00

Μεγαλο ματς αποψε στην Μπουντεσλιγκα με την Χοφενχαιμ να αντιμετωπιζει την Ντορτμουντ και ολα τα βλεμματα αποψε θα ειναι στραμμενα στο Ουίρσολ Ράιν-Νέκαρ Αρένα.
Oι γηπεδουχοι βρισκονται 1 βαθμο πάνω απο τους φιλοξενουμενους και θα αγωνιστουν αποψε στην εδρα τους οπου μεχρι στιγμης ειναι αηττητοι στην Μπουντεσλιγκα με απολογισμο 4-3-0. Στο προηγουμενο εντος εδρας ματς συνετριψαν την Κολωνια με την οποια τοτε ισοβαθμουσε, ενω στο αμεσως προηγουμενο ματς εφερε 2-2 με το Αμβουργο που βρισκεται στη ζωνη του υποβιβασμου.
Η φιλοξενουμενη Ντορτμουντ απο την αλλη παρα το γεγονος πως εχει τη δευτερη καλυτερη ομαδα συμφωνα με το ροστερ της βρισκεται στην 6η μολις θεση, 8 βαθμους μακρια απο την κορυφη. Μεχρι τωρα εδωσε περισσοτερο βαρος στο Τσαμπιονς Λιγκ οπου εκανε μια πολυ καλη πορεια και καταφερε οχι απλα να προκριθει αλλα να αγησει στην 2η θεση την Βασιλισσα της Ευρωπης, Ρεαλ Μαδριτης.
Το ματς σημερα ειναι κομβικο κυριως για τη Ντορτμουντ που εχει βλεψεις ακομη και για πρωταθλημα και σε καθε περιπτωση ο τερματισμος σε οποιαδηποτε θεση πλυν της 1ης ή 2ης θα ειναι αποτυχια. Τωρα που τελειωσε με το Τσαμπιονς Λιγκ πιστευω πως θα αρχισει να ανακτα το χαμενο εδαφος και στην Μπουντεσλιγκα.
Με επιθεση που βγαζει φωτιες (μην ξεχναμε πως εκανε ρεκορ τερματων σε ομιλο Τσαμπιονς Λιγκ με 21) η Ντορτμουντ πολυ δυσκολα θα μεινει αποψε στο 0. Η μονη περιπτωση να παρει αποτελεσμα η Χοφενχαιμ ειναι να παει το παιχνιδι στο αντερ κατι που αν δουμε και τις αποδοσεις στο οβερ/αντερ δεν μοιαζει πιθανο. Η λογικη λεει πως θα παμε σε ματε με πολλα γκολ και εκει το πλεονεκτημα πιστευω πως το εχει η Ντορτμουντ.
Το 1.90 του διπλου δεν ειναι καμια σουπερ αποδοση γι'άυτο βλεπουμε πολλους παικτες να την κοντραρουν, αλλα πιστευω πως ειναι ικανοποιητικη αν κρινουμε με βαση το ροστερ των 2 ομαδων και το γεγονος πως ειναι ενα παιχνιδι που η νικη ειναι μονοδρομος για τους φιλοξενουμενους.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)