Select your timezone: Select
Catijohn

Βιγιαρεάλ v Ατλέτικο Μαδρίτης

12/12 21:45
Added 2016/12/12 11:18 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ομάδα 1 ή Ισοπαλία (Διπλή Ευκαιρία) @-105 6/10 +5.70

Πεφτει η αυλαια της 15ης αγωνιστικης στην Πριμερα Ντιβιζιον με ενα σπουδαιο ματς αποψε, καθως η 6η του βαθμολογικου πινακα Βιγιαρεαλ αντιμετωπιζει την 5η Ατλετικο Μαδριτης.
Το κιτρινο υποβρυχιο διαθετει διαχρονικα μια πολυ δυνατη εδρα. Ετσι και φετος αυτο ειναι το δυνατο της σημειο καθως στην εδρα της σε 7 αγωνες εχει 5 νικες 1 ισοπαλια και μολις 1 ηττα. Χαρακτηριστικο ειναι επισης πως στην εδρα της εχει δεχθει μολις 5 γκολ ενω η μόνη ομαδα που καταφερε να σκοραρει 2 φορες στο Μανδριγαλ καταφερε να φύγει με το διπλο και αυτη ηταν η Αλαβες.
Η Ατλετικο Μαδριτης σε αντιθεση με τις προηγουμενες χρονιες εχει μεινει πολυ πισω απο την κορυφη, 12 βαθμους μακρια απο την συμπολιτισσα Ρεαλ και πλεον ο στοχος της ειναι η εισοδος στην 4αδα κατι που λογικα θα καταφερει ευκολα ή δυσκολα. Εκτος εδρας αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα καθως σε 7 ματς εχει μολις 3 νικες με μικρομεσαιες ομαδες ( Οσασουνα, Θελτα, Βαλενθια) ενω εχει 2 ηττες με τις ομαδες που εριζουν για την προνομιουχο 4αδα που οδηγει στο Τσαμπιονς Λιγκ (Σοσιεδαδ και Σεβιλλη). Προερχεται απο 2 στειρα ματς οπου παραχωρησε ισοπαλια χωρις γκολ στην Εσπανιολ μεσα στο Βιθεντε Καλντερον και γνωρισε την ηττα στο Allianz Arena απο την Μπαγερν με 1-0.
Γενικοτερα αποψε περιμενω ενα πολυ σφιχτο ματς που πολυ δυσκολα θα παει στο οβερ. Η Ατλετικο εχει καλυτερη ομαδα αλλα δεν ειναι και στα καλυτερα της και σε τετοιες δυσκολες εδρες τα βρισκει σκουρα κυριως γιατι οι ομαδες δεν ανοιγονται αλλα παιζουν κι αυτες κλειστα. Η Βιγιαρεαλ θα προσπαθησει να παρει τη νικη που θα την φερει πανω απο τη σημερινη της αντιπαλο αλλα δεν πιστευω πως θα παρει ιδιαιτερα ρισκα για να το πετυχει. Η ισοπαλια ειναι πολυ πιθανη αλλα προσωπικα θα πονταρω στο 1Χ διπλη ευκαιρια καθως θεωρω πως εχει αξια σε αντιθεση με το πολυ χαμηλο διπλο. Δεν πιστευω πως η Ατλετικο εχει παραπανω απο 50% πιθανοτητες οπως ισχυριζονται οι μπουκ.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)