Select your timezone: Select
Sin

Leicester City - Sheffield United

11/10 21:45
Added 2010/11/10 16:11 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Leicester City (1) @-134 7/10 -7.00

Abi ekipos vienos iš autsaiderių, ar silpnokos vidutiniokės. Na bent kolkas. Tačiau šiandien manau Leicester savų žiūrovų akivaizdoje turėtų iškovoti pergalę. Palaikymo jie čia susilaukia didelio, lankomumas nemažas. Šios ekipos forma po prasto sezono tik gerėja. Iš šešių paskutinių rungtynių tik vienas pralaimėjimas ir tas išvykoje galingam Swansea klubui. 4 pergalės ir 1 lygiosios. Viskas krypsta tik geryn. Namuose sugeba žaisti tikrai neblogai, tiesa du pralaimėjimai šiame sezone, tačiau jie patirti prieš QPR ir Reading kurie tikrai nėra prasti. Sheffield United kaip pradėjo prastai sezoną, taip viskas ir tęsiasi iki šiol. Pavieniais atvejais iššauna komanda, tačiau gana retai. Išvykose dar rečiau, tiesa turi dvi pergales, tačiau jos prieš nelabai prognozuojamus Hull ir Derby. Atvyksta į Leičesterį po trijų iš eilės pralaimėjim, žinoma reabilituotis jie norės, tačiau abejoju jų galimybėmis išvykoje. O prisiminkim jog Leicester dabar pagavę neblogą formą. Leicester čia tikrai stipresnė ir sudėtis jų atrodo geresnė nei svečių. Pridėkim jog rungtynės namuose ir viskas atrodo tikrai neblogai.

Grįžtą į šeimininkų gertas kapitonas Oakley. Abejonės tik dėl gynėjo Miguel Vitor, tačiau ir tas toli gražu ne pagrindinės sudėties žaidėjas.
Svečiai turės verstis be Reid, turbūt būsimo komandos lyderio kuris neperseniausiai papildė šią komandą. Taip pat nebus vieno iš pagrindinio gynėjo Jordan.

Manau Leicester pajėgūs iškovoti dar vieną pergalę, bei pagerinti pozicijas lentelėje.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)