Select your timezone: Select
Sin

Chelsea - Fulham

11/10 21:45
Added 2010/11/09 20:39 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Chelsea -1,5 (Chelsea -1,5) @-149 7/10 -7.00

Nu ką, po pralaimėjimo Anfielde Chelsea prisileido arti MU. Skritumas tik 2 taškai. Daug nesiplėsiu. Liverpoolyje niekas nesiklijavo Karlo vyrams. Tačiau šiandien mačas namuose ir pergalė būtina. Kitas dalykas, abejoju ar Chelsea susimaus antrą kartą iš eilės. Ką demonstruoja ir ką gali demonstruoti mėlynieji namuose visi puikiai žinom. Šiandieninis priešininkas Fulham. Kolkas nieko doro nedemonstruojantys, taip namuose jie stiprūs ir gali kovoti su lyderiais, tačiau kai komandai tenka vykti į išvyka rezultatai kardinaliai pablogėja. Išvykų pasiekimais ši komanda labai retai gali pasigirti, o šiemet svečiuose žaidimas sakyčiau prastas. Taip, pralaimėtos tik vienos rungtynės, WBA 2:1. Daugiau 4 lygiosios. Tačiau komanda žaidė su tikrai savo lygio ekipomis, ar silpnesnėmis. Bolton, Blackburn, Blackpool ir WHU. Nematau nei kuo galėtų pasigirti, nei kas stebina. Faktas tas, kad komanda išvykoje turi rimtų problemų. O čia rimčiausias išbandymas šį sezoną. Komandų pajėgumai skiriasi nemažai, namie tikrai gali sukovoti Fulham, tačiau išvykoje aš matau jiems mažai šansų. O prisiminkim jog Chelsea po pralaimėjimo ir apie nieką kitą negalvojama, tik apie pergalę.

Fulham negalės padėti Salcido, Baird, Senderos, Stoor ir Zamora. Pirmieji du ir paskutinysis labai svarbūs komandai. Nors ir Zamora iškritęs jau kiek anksčiau, tačiau tai komandai atsiliepia tikrai ir taip nespindinčiame puolime be jo bus nemažai problemų kažką veikiant priekyje.
Chelsea ryt dar nepadės Frankas ir savaime aišku Benayoun.. Alex ir Anelka ant klaustuko, tad greičiausiai viskas paaiškės prieš rungtynes. Daugiau nieko rimto. Ir be šių žmonių Chelsea sudėtis ne ką prastesnė. Manau ši fora labai reali, reabilitacija būtina, o proga tam gera prieš išvykose itin buksuojantį Fulham..

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)