Select your timezone: Select
Sin

Kopenhavn - Barcelona

11/02 21:45
Added 2010/10/31 21:01 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Barcelona (Barcelona) @-227 8/10 -8.00

Nelabai mėgstu lysti taip anksti, tačiau manau palaukus ilgiau vargu ar gausime tokius koeficientus. Bandau ir gryną pergalę ir forą su susigrąžinimu.

Kopenhavn. Danijos gigantas. Kaip ir pastaraisiais keliais metais taip ir šiemet dominuoja lygoje ir yra labai dideli pretendentai užimti pirmąją vietą. Šį sezoną vietinėje lygoje žengia dar be pralaimėjimų, 12 pergalių ir 2 lygiosios. Artimiausi persekiotojai lenkiami 14 taškų. Taip, komanda domonuoja lygoje, tiesa neprastai sekasi ir Europoje. Antroji vieta grupėje. Pergalės prieš Panathinaikos ir Rubin. Pralaimėjimas Barcai 2:0. Viskas jų rankose bus ir net po šių rungtynių. Taigi kolkas galima sakyti viskas puiku. Kokios galimybės jų prieš Barcą? Minimalios. Komanda nelabai kuo gali prilygti tituluotiem katalonam. Tiek kalbant apie sudėtį, tiek apie patirtį, tiek apie meistriškumą. Stebėjau paskutines rungtynes prieš Lyngby kuriose išsigelbėta paskutinėmis sekundėmis. Dominavimas ir aišku jei daugiau sėkmės reikalai galėjo būti išspręsti kurkas anksčiau, tačiau keleta klaidų gynyboje ir Lyngby vos nesukūrė sensacijos. Gynyba šioje komandoje tikrai neįspūdinga, vietinėje lygoje gal ir solidi, tačiau Europos lygmeniui ji sunkiai prilygsta. Vienintelis pliusiukas jog rungtynės namuose, tačiau manau jog ir tai nepadės rungtyniaujant prieš tokį galingą klubą. Europoje skambesnių pergalių nelabai yra, iš paskutiniųjų ką pavyko rasti, tai pergalė prieš MU namuose 1:0 2006 metais. Daugiau nieko įspūdingo. Faktas čia aiškus, komanda sunkiai prilygsta Europos komandoms, net ir vidutiniokėms.

Barcelona. Ispanijos grandas. Pirmi grupėje su 7 taškais. Iškovojus pergalę žengtų didelį žingsnį link kelialapio, aišku visi suprantam jog jis ir bus, tačiau atsižvelgiant jog po šios pergalės Kopenhavn atsilikinėtų 4 taškais, sekančios rungtynės su Panathinaikos išvykoje, tačiau iškart po jų El Clasico. Kalbant apie ateitį, tai gali būti taip jog Graikijoje būtų leista pailsėti keliems lyderiams prieš rungtynes su Real. O ir ten nesėkmės atvejų Barca pirmautų grupėje, o ir be kelių lyderių ši komanda pajėgi ten laimėti. Dabartinė forma puiki, 5 pergalės iš eilės įskaitant ir ČL, lygą ir taurę. Paskutinės su Sevilla 5:0. Nėra ką komentuoti, kas žiūrėjot viską puikiai žinote. Kokį pranašumą turėjo Barca ir kaip jie tiesą pasakius idealiai žaidė. Forma tikrai gerėja ir kaip vienas iš Barcos vadų pasakė anksčiau, kad komanda neturėjo stipraus prieš sezoninio pasiruošimo ir geriausią formą įgis lapkričio mėnesį (Tito Vilanova, Pepo asistentas). Tikėkimės jog tai tiesa ir tai tik nebuvo pavienis mačas prieš Sevilla. Dėl netekčių šioje komandoje kolkas nieko rimto, aišku iki rungtynių dar nemažai laiko, tačiau manau, tikiuosi nukraujavimo nebus. Forma gerėja, skirtumas tarp šių komandų didelis, žvelgiant į ateitį Barcai ši pergalė leistų kurkas ramiau ruoštis sekančioms kovoms. Viskas katalonų pusėje ir manau galima bandyti tiek pergalę, tiek -1 su grąžinimu. Gobšesniems ir be jo. Koeficientai manau turėtų pakristi iki rungtynių pradžios. Jokio pliuso nematau Danijos čempionams.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)