Select your timezone: Select
Sin

Basel - Bellinzona

10/30 18:45
Added 2010/10/29 21:49 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Basel -1.5 (Basel -1.5) @-148 7/10 +4.73

Šveicarijos aukščiausia lyga.
Basel po truputį įsivažiuoja ir grįžta į senas vėžias, bei demonstruoja tokį futbolą kokį tikrai moka. Bellinzona taip pat po truputį grįžta į savo vietą.. Komanda nepaisant gero starto paskutiniu metu vis mažina apsukas, o tai ir yra realybė, nes komanda kaip ir pernai, taip ir šiemet manau realūs pretendentai vėl kovoti dėl išlikimo šioje lygoje.
Basel po pergalės Romoje lygoje turėjo vienas rungtynes išvykoje, 1:3 įveikti St.Gallen. Apie jų galimybes namuose net nesiplėsiu, nes savoje arenoje ši komanda labai galinga ir gali labai skaudžiai nubausti priešininkus. Tiesa šį sezoną buvo klupinėjimu, tačiau bet kokiu atveju ši komanda lieka lygiai tokia pati kokia ir buvo, o juk žaidimas tik gerėja. Bellinzona gerai startavusi, paskutiniu metu atrodo prastai, 6 rungtynės ir nei vienos pergalės. Tiesa iš jų 4 buvo lygiosios, tačiau tai manęs kolkas negąsdina, nes šių komandų lygių skirtumas tikrai nemažas. Bellinzona taip pat kaip ir pernai turi tragišką gynybą kuri labai dažnai praleidžia įvarčius. Išvykoje ji apgailėtina ir paskutinį kartą sausi vartai žaidžiant lygoje(išvykoje) buvo 2009 balandžio mėnesį. Manau tai taip pat nemažai pasako.
Kaip minėjau Basel žaidimas krypsta link gero ir manau ši komanda bandys pasinaudoti proga, bei įsitvirtinti pirmoje vietoje, tiesa reikia Luzern nesėkmės, jų lygiųjų atveju taškų skaičius būtų vienodas. Beje, motyvacijos turėtų netrūkti Basel, šiemet jie jau gavo nuo Bellinzona išvykoje 1:0, taigi kaip ir revanšo manau taip pat bus siekiama.
Basel šiose rungtynėse be jokių nuostolių. Bellinzona ekipai negalės padėti suspenduotas gynėjas La Rocca, bei traumuotas saugas Conti.

Manau Basel pajėgūs laimėti daugiau nei vieno įvarčio persvara. Viskas jų pusėje, sudėtis labai galinga ir ant suolelio nemažai puikių žaidėjų galinčių pagyvinti žaidimą. Rungtynės namuose kur Basel retai kada dalina taškus. Bellinzona žaidimas prastėja, išvykoje jie labai silpna ekipa ir prieš tokį galingą Basel manau neatsilaikys.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)