Select your timezone: Select
Sin

Winterthur - Lugano

10/25 21:15
Added 2010/10/25 17:57 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Lugano (Lugano) @-143 8/10 -8.00

Šveicarija. Challenge League.

Susitinka galinga šios lygos komanda Lugano prieš Winterthur kurie yra vieni iš autsaiderių. Lugano jau pernai per plauką nepakilo į aukščiausią lygą, šiemet tikslai tie patys. Winterthur pernai užturėjo neblogą sezoną šioje lygoje ir iki to pačio Lugano truko nedaug, tačiau šiemet ši komanda ryškiai susilpnėjusi.
Šiandien laukiu kurkas stipresnių Lugano pergalės. Vienintelis minusas jog komanda žaidžia išvykoje, tačiau Winterthur šiuo metu neblizga ir manau jog svečiai gali išsivežti tris taškus. Lugano atrodo kurkas geriau, tiek dabartine forma, tiek kaip komanda. Puolimas ir gynyba gana neblogai suderinti dalykai šioje komandoje. Nėra tokių dalykų kaip spirk ir bėk, ko nepasakysi apie Winterthur. Manau drausmė šiandien turėtų triumfuoti, nesakau jog Winterthur turi prastą puolimą, ne taip nėra, tačiau jis gali būti supančiotas Lugano gynybos kuri pripažinkim dirba kolkas šioje lygoje užtikrintai. Kitas dalykas svečių naudai yra tas jog šiandien Winterthur turi kurkas daugiau netekčių, o jos tokios: dėl kortelių pertekliaus negalės padėti saugas Lüscher, traumuotas puolėjas Antic, saugai Frangao ir Zuffi, bei gynėjas Radice. Visi labai svarbūs šiai komandai ir be jų manau turėtų kilti problemų, nes didelių pamainų ant suolo kaip ir nematau. Šie žaidėjai visi kartu pelnė 7 įvarčius, o tai pusė komandos įvarčių ir manau problemų gali kilti atakuojant, kaip minėjau visi labai svarbūs!
Lugano negalės padėti suspenduotas dėl kortelių gynėjas Montandon, bei traumuotas saugas Rey. Nepasakyčiau jog pagrindiniai žaidėjai, o ir be jų netrūksta panašaus pajėgumo komandos draugų.
Šeimininkai turi kurkas daugiau problemų. Forma neįspūdinga ir manau jog Lugano šiandien pajėgūs laimėti, vienintelis minusas išvyka, tačiau ši komanda šiai dienai atrodo kurkas galingesnė nei šiandienos šeimininkai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)