Select your timezone: Select
Sin

Young Boys - Bellinzona

10/24 17:00
Added 2010/10/23 23:23 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Young Boys over 1.5 (Young Boys over 1.5) @-200 7/10 -7.00

Taip pat sudominę įvykiai iš sekmadienio pasiūlos. Young Boys sezonas kolkas nesiklosto taip kaip norėtų ir po 11 turų 7 vieta su 11 taškų. Svečiai rikiuojasi čia pat su tiek pat taškų. Renkuosi šeimininkų pergalę, nes manau pagaliau turi pradėti sektis lygoje. Ketvirtadienį komanda žaidė rungtynes Europos lygoje prieš Odense ir ten sekėsi tikrai gerai, pademonstruotas geras žaidimas ir iškovota pergalė 4:2. Europos lygoje sekasi tikrai neblogai, tačiau jau reikėtų pradėti ir lygoje rinktis taškus jei kažko siekia šiame čempionate, o kitaip ir negali būti. Namuose Young Boys atrodo tikrai galingai ir galime prisiminti šiemet vykusias UEFA čempionų lygos kvalifikacines rungtynes prieš Fenerbakhce 2:2, nugalėtas Tottenham 3:2. Namie įveikta tikrai neprastesnė Getafe Europos lygoje. Lygiosios su Basel 2:2. Gerų rezultatų čia tikrai netrūksta ir manau jog šiandien turi iškovoti pergalę, galbūt net triuškinamą. O viskas ko tam reikia yra. Jokių rimtesnių netekčių šioms rungtynėms, taip kad sudėtis optimali pas šeimininkus!

Bellinzona nors ir kolkas atrodo tikrai neblogai šiandien šansų jiems matau nedaug. Šios ekipos gynyba turi nemažai skylių ir neaišku kada ji vėl galutinai suplyš. Rungtynės išvykoje kur neatrodo ši komanda gerai kaip gali žaisti namuose, tiesa paskutinieji rezultatai tai neigia, tačiau daugiau sėkmė šypsojosi, nei realybė. Šioms rungtynėms svečiai turi nemažai problemų, dėl kortelių negalės padėti La Rocca ir Mihoubi. Traumas patyrė Conti, Siqueira ir Sermeter. Visi labai svarbūs komandai ir be šių penkių žaidėjų žaidžiant prieš galingus Young Boys išvykoje aš jiems šansų nematau labai daug.

Manau Young Boys pajėgūs įmušti bent du įvarčius ir iškovoti bent minimalią pergalę. Viskas ko tam reikia yra, taigi telieka laukti.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)