Select your timezone: Select
Sin

Lille - Levski

10/21 22:00
Added 2010/10/21 18:13 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 2,5 (Over 2,5) @-125 7/10 -7.00

C grupė. Levski, Lille, Sporting ir Gent. Stiprios komandos ir manau bet kuri gali kažką nuveikti šioje grupėje. Lille startavo prastai, vos 1 taškas po dviejų turų, namie pralaimėta Sporting 1:2 ir lygiosios su Gent išvykoje 1:1. Įvarčių kaip matom būta, manau bus jų ir šiandien. Lille norėdami nebesikomplikuoti situacijos šiandien turi iškovoti pergalę. Kodėl gi ne, kai rungtynės namuose, sudėtis gana optimali. Levski kolkas antroje vietoje su 3 taškais. 3:2 įveiktas Gent ir išvykoje pasikrovė nuo Sporting net 5:0. Bulgarijos lygoje atrodo tvirtai ir ten kolkas jokių didesnių problemų. Lillis Ligue 1 kolkas taip pat atrodo neblogai. Esmė šiame statyme yra didžiausia tame jog Lille nori nenori reikia kovoti dėl pergalės, o žinant jog ši komanda žaidžia namie galima laukti rezultatyvių jų rungtynių puolime. Kad ginyba jų negeriausia galime matyti jų rezultatuose, o puolimas tikrai neprastas ir namuose jis veikia gana užtikrintai. Tuo galėjome įsitikinti ir pernai sezone, tą galime matyti ir šiemet. Jokių rimtesnių netekčių vasarą kaip ir nebuvo pas prancūzus, taigi pagrindas praktiškai tas pats. Šiandien iš rimtesnių negalės padėti tik Tulio de Melo, tačiau čia nebėda, nes traumuotas jau nemažą laiką, o ir puolime pasirinkimo tikrai netrūksta.
Levski kaip minėjau jokių rimtesnių problemų neturi lygoje, nes faktas, kad lygiaverčių priešininkų nedaugiausiai.. Manau jog ir Levski šiandien gali kažką nuveikti atakuojant. Puolimą jie turi tikrai neblogą, o tuo puikiai galėjo įsitikinti Gent, taip tai buvo namuose, tačiau potencialo tikrai yra. Puolime turi tokį žmogų kaip Dembélé, jis rezultatyviausias ir geriausias komandos žaidėjas. Prancūzas kuris manau tikrai norės priminti apie save savo tėvynainiam. Jo partneris dažniausiai paaiškėja prieš rungtynes, nes kito panašaus lygio puolėjo Levski kaip ir neturi. Kaip minėjau Lille gera gynyba pasižymėti nelabai gali, taigi galbūt ir taip palengvės situacija mušti įvartį svečiams.

Manau over čia labai realus, nes patys šeimininkai tikrai gali sumušti tris įvarčius. Levski mano akimis potencialo turi ir manau prisidės prie to totalo. Galima tikėtis rezultatyvių rungtynių.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)