Select your timezone: Select
Sin

Hoffenheim - Borussia M'gladbach

10/17 18:30
Added 2010/10/16 23:27 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Hoffenheim (1) @-154 8/10 +5.20

Abi ekipos kolkas negali džiaugtis savo dabartine situacija, tačiau kurkas geriau atrodo Hoffeinhei. Linkstu link Hoffenheim, nes jie šiuo metu atrodo tvirčiau. Visų pirmą rungtynės namuose kur Hoffenheim atrodo tikrai neblogai. Prioritetas trys taškai kaip ir dažniausiai, o ir priešininkas tikrai iš įveikiamų. Šį sezoną namie 2 pergalės prieš Werder ir Schalke(užtikrintos), bei pralaimėjimas lygos čempionams Bayern 1:2. Hoffenheim sezono startas buvo geras, tačiau dabar to negalime matyti, nes ketvirtos rungtynės kaip nėra pergalės, tačiau tam pateisinimą galbūt galime rasti. Iš tų keturių rungtynių žaistos trys išvykose, vienos namuose prieš minėtajį Bayern. Išvykoje patirtas pralaimėjimas iki tol įspūdingai rungtyniavusiam Mainz 4:2, bei lygiosios su Kaiserslautern ir Koln. Beje kiek teko domėtis, tos rungtynės su Mainz buvo vienos geriausių šį sezoną, deja rezultatas to neatspindi. Palaikymo Hoffenheim sulaukia didelio ir čia stadionas beveik visada pilnutėlis.
Borussia M'gladbach sąskaitoje kolkas 6 taškai. Komandos gynyba kaip ir pernai taip ir šiemet didelio patikimumo nekelia. Praleista 20 įvarčių, daugiausiai, pernai irgi buvo vieni lyderių šiuo atžvilgiu. Jokio rimtesnio pastiprinimo vasarą šiai grandžiai ir matom, jog bėdos vis dar tos pačios. Išvykoje ši komanda atrodo neįspūdingai. Borussia M'gladbach kaip ir Hoffenheim startavo neblogai, tačiau dabar viskas aprimo, nelaimėtos 5 rungtynės iš eilės, tiesa dvi paskutinės sužaistos lygiosiomis. Paskutiniu metu ši komanda tikrai nedemonstruoja savo geriausio žaidimo ir vargu ar šiandien kažką pademonstruos žaisdami išvykoje, manau ne ta vieta atsitiesti..
Šeimininkams negalės padėti vienintelis Simunic(gynėjas) suspenduotas dėl gautos raudonos kortelės prieš Mainz.
Svečiai turi rimtesnių problemų. Negalės padėti gyėnjai R. Brouwers ir Dante, bei saugas P. Herrmann. Visi svarbūs ekipai ir be jų gali kilti problemų. O žinant jog bėdų yra nemažai gynybos linijoje netektys gana rimtos.

Abi ekipos senokai iškovojusios pergales, tačiau linkstu link Hoffenheim. Kurie rungtyniauja namuose ir sakyčiau jokių rimtesnių problemų neturi. Palaikymo čia susilaukia didelio ir manau gera proga iškovoti pergalę, bei pakilti iki ketvirtos vietos. Borussia M'gladbach išvykose atrodo silpnai, gynyboje turi daug bėdų ir manau Hoffenheim tas skyles išnaudos ir iškovos bent minimalią pergalę.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)