Select your timezone: Select
Sin

Atalanta - Ascoli

10/16 16:00
Added 2010/10/16 11:23 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Atalanta (Atalanta) @-182 7/10 +3.85

Renkuosi Atalanta pergalę kurie turi aukščiausius tikslus šioje lygoje, komanda praeitą sezoną iškritusi iš Serie A, tikisi į ją sugrįžti po šio sezono. Kolkas 4 vieta su 15 taškų, neblogai, tačiau ir nėra labai gerai. Ascoli vadinčiau lygos vidutiniokais, kolkas su 10 taškų sėdi žemiau..
Atalanta transferų lange didelių nesėkmių neturėjo iškritusi iš aukščiausios lygos, svarbesni išvykimai Valdes, Guarente ir Garcis. Daugiau visas pagrindas liko ir sulaukė naujo pastiprinimo, kai kurie iš jų atrodo tikrai neprastai. O štai šiandieninis priešininkas vasarą nukraujova ir labai rimtai. Komandą praeitą sezoną tempė puolėjų duetas Bernacci ir Antenucci jie kartu tada pelnė net 39 įvarčius kartu. Todėl komandai taip ir sekėsi praeitą sezoną, tačiau dabar išvyko šie žmonės ir problemų mušant įvarčius yra, o ir manau komanda šiemet stovės kurkas žemiau nei pernai.Ascoli šį sezoną nieko doro dar nepademonstravo.. Pergalės pasiektos prieš tikrai negeriausias komandas, namie jie kaip matome dar gali pasivaržyti su nemažai komandų, tačiau išvykoje žaidžiant prieš Atalanta aš matau mažai jiems galimybių. Atalanta namuose neblogas riešutėlis, neblogas riešutėlis buvo ir Serie A žaisdami namuose, nors komanda ir iškrito iš aukščiausios lygos, matosi jog sirgaliai nenusisuko ir kolkas tai didžiausią lankomumą turinti komanda.
Šeimininkams negalės padėti vienintelis gynėjas Peluso, tuo tarpu svečiai turės verstis be suspenduotų svarbių saugų Cristiano ir Sommese, bei nemažos abejonės dėl saugo Di Donato pasirodymo.
Renkuosi Atalanta pergalę kurie turi tiek didesnę patirtį, žaidžia namuose kur susilaukia didelio palaikymo, namuose geras žaidimas, Ascoli šiuo metu manau sunkiai sugebės pasipriešinti tokiai komandai žaisdami išvykoje.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)