Select your timezone: Select
waidiis75

Fluminense - Santos

10/07 01:30
Added 2010/10/06 15:57 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Laimes Fluminense (Laimes Fluminense) @1.850 10/10 -10.00

Brazilija, Seria A

28 ture susitinka Fltminense, cempionato lydere su 52 taskais ir Santos klubai, atitinkamai uzimanti 8 vieta su 39 taskais.

Fluminense klubui sios rungtynes yra labai svarbios nes dar labiau isitvirtintu pirmoje grupes vietoje, atitrukdama nuo artimiausiu persekiotoju. Fluminense pabaige nesekmiu ruoza, kai varzybas baigdavo lygiosiomis arba pralaimejimais. Per paskutiniasias ketverias rungtynes iskovota 10 tasku. Jie paskutines rungtynes zaide su Barueri. Nepaisant to kad Fluminense dominavo visas rungtynes ir po pirmojo kelinio pirmavo 1-0, taciau macas baigesi netiketomis lygiosiomis 1-1.

Fluminense ilgalaikes traumas turi puolejas Emerson bei saugas Diquinho. Komandai yra ir geru naujienu. Po traumos gryzo ir su komanda jau treniruojasi puolejas Fred. Kyla abejoniu ar gales zaisti Deco, taciau treneris vylesi, kad zaidejas gales isbegti i aikste susitikime su Santos klubu.


Santos netekimai daug rimtesni ir daug gausesni. Negales zaisti tokie svarbus zaidejai kaip Edu Dracena, Madson, Keirrison, Rodriguinho, Ganso bei Marcel. Santos klubo pats diziausias netekimas yra ju gynejas Edu Dracena. Be vieno is pagrindiniu gyneju Santos bus labai sunku apsiginti pries galinga Fluminense puolima. Skyleta gynyba tapo dar pazeidziamesne.
Jau minejau, kad Fluminense demuonstruoja gera forma. Komanda dar uztikrinciau zaidzia namu varzybas palaikoma savu sirgaliu, 9-3-1 (W-D-L). Per trylika varzybu surinkta 30 tasku is 39 galimu. Na o jeh palyginti Santos isvykos rezultatus jie ne ka zadantis ju gerbejams 3-4-6 (W-D-L).

Apibendrinant, siose rungtynese prognozuojam pergale Fluminense. Ju demuonstruoja gera forma, uztikrintas zaidimas namuose stebint tunkstantinai aistruoliu armijai. Fluminense privalo palausti traumu isretinta vidutinioka Santos kluba.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)