Select your timezone: Select
Sin

Serbija - Estija

10/08 21:30
Added 2010/10/05 18:43 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Estija neįmuš (Estija neįmuš) @-128 6/10 -6.00

C grupė, kurioje yra šios dvi ekipos, bei Italija, Farerai, Slovėnai ir Šiaurės Airija. Italai pirmi su 6 taškais, Serbai antri su 4. Kovos su Italais gal ir nepasiulys ekipos, tačiau ir tai įmanoma. O dėl antros vietos panašu, kad virs nemažas mūšis.. Slovėnija, Serbija ir Šiaurės Airija. Galingos ekipos, Šiaurės Airija ne? Gal, tačiau neblogas riešutas, Slovėnus patiesė jų akivaizdoje 0:1, bei grupėje žaidė tik vienerias rungtynes.. Žodžiu, makalynės čia turėtų būti nemažai ir tos ekipos kurių realios galimybės yra patekti į Euro turi rinktis taškus namuose, o ypač prieš tokius kaip Estus, Farerus.
Serbai pirmasias rungtynes laimėjo išvykoje 0:3 prieš Farerus, nemačiau rungtynių, tačiau ir nelabai įdomus vaizdas. Antros rungtynės namie baigėsi lygiosiomis 1:1 su Slovėnais.. Tiesą pasakius ten šeimininkams nelabai pasisekė, jie didžiąją laiko dalį atakavo, neskirtas garantuotas 11m., baudinys, progų n emažai iššvaistyta. Slovėnai savo atakas regzdavo per kontro išpuolius.. Nelabai pasisekė manyčiau ir šį kartą norės sirgaliams padovanoti pirmąją pergalę namuose šioje atrankoje. Priešininkas ne iš įspūdingiausių.. Estija, silpnoka rinktinė kuria galbūt būtų galima tapatinti su Lietuviais, nors lygis gal kiek ir mažesnis. Pirmosiose savo rungtynėse padarė tikra šou prieš Farerus, 2:1 telaimėta ir įvarčiai sumušti 90 ir per pridėtinį laiką.. Šou gal ir neblogas, tačiau tai atspindi šios komandos lygį, o jis pripažinkim toli gražu negeriausias.. Vėliau sekė pralaimėjimas Italams 1:2, įvartį pasisekė įmušti, prasileisti galėjo nemažai, tačiau progas Italai švaistė. O prisiminkim tie patys Italai nebuvo geriausioje formoje..
Serbai namuose kietas riešutas šiuo metu daugeliui rinktinių. Namuose rungtyniaujama gana užtikrintai, valdoma situacija ir kuriamos progos. Palaikymas tikrai geras, o tai tikrai užveda. Sudėtis gera ir be jokių didesnių nuostolių.. Estai išvykose atrodo labai prastai, nors ir namuose jie neblizga, tačiau vykstant už savų sienų rezultatai išvis smunka.. Nėra ką pasakoti labai daug, Serbai patyrę, kovingi, gerai sukomplektuoti, rungtyniaujantys namuose. Mačiau rungtynes su Slovėnais ir tikrai galiu sakyti jog atrodė tikrai simpatiškai. Žinoma nuo to laiko praėjo nemažai, tačiau manau jog tokią rinktinę kaip Estija namie turi įveikti užtikrintai. Taigi, nieko nelaukęs imu šią forą, bei galima bandyti jog Estai neįmuš, nes puolimas jų prastas, Serbai ginasi gerai ir manau Estams bus be galo sunku kažką padaryti priekyje, žinant jog didžiąją laiko dalį tik ginsis.
Serbijos sudėtis:

Vartininkai: V.Stojkovic, A.Djuricic, Z.Brkic

Gynėjai: B.Ivanovic, P.Ninkov, N.Vidic, A. Lukovic, N.Subotic, S.Rajkovic, I. Obradovic, M. Lomic

Saugai: Stankovic, G.Kacar, N.Milijas, Z.Kuzmanovic, R.Petrovic, Z.Tosic, M.Ninkovic, M.Krasic, M.Jovanovic.

Puolėjai: N.Zigic, D.Lazovic ir D.Mrdja.


Galutinį sprendimą priimate patys!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)