Select your timezone: Select
Sin

Nancy - Lyon

10/02 20:00
Added 2010/10/02 14:34 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Lyon (0.00) (Lyon (0.00)) @-167 7/10 +4.20

Sezonas Lyon prasidėjo labai blogai. Puel kėdė svyla ir jei šiandien būtų patirtas pralaimėjimas, galima tikėtis blogiausio.. Čempionų lygoje liūtai žaidžia užtikrintai, dvi pergalės iš dviejų galimų, tačiau lygoje rezultatai klostosi ne taip gerai. Per 7 turus vos viena pergalė. Tiesa paskutiniajame ture prieš ASSE konkrečiai nepasisekė, teisėjas neskyrė 11m. baudinio, progų neišnaudojimas nemažas.. Nepasisekė ir tiek, tačiau vaizdas aikštėje buvo neblogas, o ir statistika tą akivaizdžiai pasako.. Savaitės vidurį išvykoje 1:3 laimėta prieš Hapoel Tel Aviv. Atrodo atsigauna komanda, o ir žaidėjai patys turėtų suprasti jog barstyti taškų jau kaip ir nebegalima.
Šiandieninis varžovas geriausiu atveju lygos vidutiniokas, o šiuo metu silpnas. Ginyba prasta, puolimas neįspudingas. Forma šiuo metu taip pat šlubuoja ir bėdų komandoje dėl prasto žaidimo taip pat yra. Šį kartą jiems rimtas išbandymas prieš atsigaunantį Lyon, kurie dabar kaip sužeistas žvėris miške.. Vienas iš raktų į pergalę gali būti tas, jei Lyon kontroliuos mačo eigą turėtų būti lengviau, stipriausia grandis Nancy yra būtent saugų grandis, ją sukausčius, šansų turėtų padaugėti.
Šeimininkai turės verstis be gana svarbių Alo'o Efoulou ir Berenguer.
Lyon padėti negalės traumuoti Delgado ir Ederson, bei suspenduoti Reveillère ir Vercoutre. Nieko labai jau tragiško. O sudėtyje netrūksta gerų žaidėjų, bei pamaina čia tikrai bus.
Renkuosi šią forą, Lyon pralaimėti sau nebegali leisti, na bent ne šiuo metu.. Komandos žaidimas tikrai gerėja ir nenustebčiau jei laimėtų užtikrintai. Sudėtis, žaidimas tikrai liūtų pusėje. Nancy nieko įspūdingo nedemonstruoja, taigi bandau Lyon kuriems taškai ir pergalė reikalingi kaip oras.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)