Select your timezone: Select
Sin

QPR - Millwall

09/28 22:00
Added 2010/09/27 21:34 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title QPR (QPR) @-164 7/10 -7.00

Neblogas statymas antradieniui. Aišku kažkada baigsis tas QPR totalus dominavimas šioje lygoje, tačiau manau-tikiuosi, jog jis bent ir po antradienio tęsis. QPR komanda su dideliu biudžetu siekianti įgyti teisę rungtyniauti aukščiausioje Anglijos lygoje. Kolkas tą ir demonstruoja, dideles ambicijas. Lygoje patirtas vos viena nesėkmė, tai lygiosios, daugiau visos 7 pergalės. Įmušti 22 įvarčiai, praleisti vos du. Namie iš 4 galimų, 4 pergalės. Įvarčių santykis 12:0. Krito nestipriausi priešininkai, tačiau ir nesilpniausi. Pergalės užtikrintos, žaidimas solidus. Viskas atrodo puikiai subalansuota, visos grandys. Šiandieninis priešininkas Millwall, kuris atkeliavo iš League one. Kaip ir daugelyje lygų atkeliavus į aukštesnę bėdų kylą, nes vis gi lygis kitoks. O žinant jog čia Anglija jis jaučiasi. Tą patį patvirtina ir patys Millwall futbolininkai. Komanda lentelės viduryje, neblogai, tačiau ir nieko įspūdingo. Pasiektos pergalės prieš Bristol, Hull ir Coventry, komandos kurios taip pat nieko įspūdingo nedemonstruoja. Dvi iš šių pergalių namuose. Lygiosios su Reading ir NF. Išvyka į Nottinghamą ir bėdų kilo, namuose vėl gi iškovotas taškas prieš Reading kurie atrodo pusėtinai, tačiau tai namuose. Paskutinės dvi rungtynės pralaimėtos galingiems klubams, na gal per stipriai pasakyta, tačiau demonstruojantiems taip pat neblogą žaidimą. Net 1:6 gauta nuo Watford, bei paskutiniajame ture 2:1 nuo Cardiff. Išvykoje problemų kylą nemažai, kildavo ir žemesnėje lygoje iš kurios atkeliavo. Millwall pavadinčiau gana nebloga namų komanda šioje lygoje, tokie buvo ir pernai. Kaip minėjau išvykose kildavo ir ten problemų, o čia visai kitas lygis, o ir priešininkas šį sykį labai rimtas. Manau turės nemažai problemų šį vakarą svečiai.
Šeimininkams padėti negalės saugas Faurlin, tačiau nieko rimto nepavadinčiau, nes šioje grandyje namažai tinkamos pamainos. Svečiai versis be saugo Trotter kuris vienas iš pagrindinių šiame sezone, beje pelnes tris įvarčius. Aišku vienas žaidėjas nėra didelė katastrofa, tačiau, kad tokiam klubui kaip Millwall gali atsiliepti, aš tikiu.
Renkuosi šeimininkų pergalę kurie rungtyniauja namuose, forma gera ir abejoju ar silpnai išvykose atrodantis Millwall sugebės pasipriešinti. Bent minimalios pergalės tikiuosi.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)