Select your timezone: Select
Sin

Grasshopper - Xamax

07/17 18:45
Added 2010/07/16 21:35 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Grasshopper (Grasshopper) @-152 7/10 -7.00

Grasshopper praeitą sezoną baigė trečioje vietoje gana užtikrintai. Pagrindinis viso to raktas, puikus žaidimas namuose. 14 pergalių, vienos lygiosios ir tik 3 pralaimėjimas. Iškalbinga, iškalbinga ir tai jog įmušti 42 įvarčiai, praleista tik 13. Apskritai komandos ginyba buvo geriausia lygoje. Taigi, komanda ištiesų galinga ir manau minimum bandys pakartoti tą ką padarė praeitą sezoną.
Transferų rinkoje sukosi. Visų pirmą, apie išvykusius.. Puolėjas Zarate išvyko į Salzburg, gana svarbus žaidėjas buvo komandoje, pelnė 14 įvarčių. Jeff Strasser(gynėjas) iškeliavo į gimtinę, veteranas kuris mažai rungtyniavo, taigi kaip ir nieko blogo. Martin Steuble jaunas puolėjas kuris taip ir neįsitvirtino komandoje. 19-metis gynėjas Rolf Feltscher išvyko į Parma, rugntyniavo nemažai ir sakyčiau gan didelė netektis, ne vien dėl pastovumo, tačiau ir dėl ateities. Saugas Senad Lulic iškeliavo į YB, geras žaidėjas kurio gali pritrūkti. Puolėjas Nassim Ben Khalifa, taip pat jaunas ir perspektyvus iškeliavo į Wolfsburg, buvusioje komandoje griežė toli gražu ne paskutiniu smuiku.. Saugas Dos Santos, tačiau taip ir sėkmingai neįsitvirtinęs sudėtyje. Taip pat saugas Alain Schultz kuris nesugebėjo savęs pateikti.. Ir viena iš didžiausių netekčių, pagrindinis vartininkas Yann Sommer, beje vos 21 metų. Iškeliavo į Baselį. Taigi šie žaidėjai paliko komandą. Atvykėliai. Vartininkai: Swen Konig iš FC Luzern, atvyko turbūt kaip atsarginis, Ivan Benito iš FC Aarau atvyko kaip pagrindinis kuris buvusiame klube buvo vienas iš geriausių komandoje. Patyręs 33 metų vartininkas ir tikimasi jog tinkamai pakeis išvykusį jaunąjį Yann Sommer. Gynėjai Daniel Pavlovic iš Kaiserslautern, bei D. Cvetinovic iš Wohlen. Savo klubuose buvo svarbūs žaidėjai. Saugai Ermir Lenjani ir Amir Abrashi iš FC Winterthur, ten buvo pagrindiniai žaidėjai. Bei Steven Lang buvęs pagrindinis FC Arau saugas. Puolėjas Innocent Emeghara iš FC Winterthur, praeitame sezone per 31 rugntynes įmušęs 21 įvartį. Ir Brazilas Silas iš Portugalų CD Trofense. Taigi, vertinant atėjimus ir išėjimus, na mano nuomone viskas gana lygu, lygu bent kolkas, o kaip bus pamatysim visai greit. Nepamirškim ir kitų likusių žaidėjų kurie praeitą sezoną taip pat vedė šią komandą į priekį. Žodžiu, mano nuomone Grasshopper tikrai nesusilpnėjo. Taigi, laukiam ir toliau sėkmingo komandos žaidimo namuose kuris pripažinkim tikrai galingas..

Neuchâtel Xamax praeitą sezoną baigį 8-oje vietoje. Vadinčiau juos silpnai vidutiniokais. Kurie dar namie sugeba pasipriešinti daugeliui, tačiau išvykose jų rezultatai tikrai migloti. Per 18 rungtynių iškovota viso labo tik 13 taškų. Tikrai neįspudinga, neįspudinga ir jų ginyba kuri toli graži negeriausia.
Taigi, vasaros žygiai transferų rinkoje.. Išvyko vartininkas Guillaume Faivre(nepagrindinis. Gynėjai Mike Gomes, Selver Hodzic ir William Edjenguele. Paskutiniai du nebuvo atsarginiai ir rungtyniavo nemažai. Saugas Thierno Bah kuris buvo vienas iš pagrindinių žaidėjų. Puolėjai Franck Etoundi ir Admir Aganovic. Yra netekčių, tačiau labai tragiškų nemanyčiau. Atvykėliai. Patyres vartininkas François Bédénik iš Prancūzų Boulogne, ten rungtyniavo daug ir čia turėtų būti pagrindinis. Gynėjas Paíto iš Sion. Saugai, Stéphane Garcia iš Lausanne, Agustín Gelabert iš Basel, galutinai įsigytas Gilles Binya ir Geoffrey Tréand iš Servette FC. Saugų grandis tikrai papildyta neblogais žaidėjais ir šį sezoną gali ši komanda atrodyti kiek solidžiau..

Renkuosi Grasshopper pergalę kurie namuose rungtyniauja tikrai solidžiai, pirmos sezono rungytnės, taigi ir dovana sirgaliams ir patiems nuo to tik geriau. Taigi, nors ir rizikinga dėl tų pirmųjų rungtynių, tačiau čia tikrai neblogai atrodo šeimininkų pergalė.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)