Select your timezone: Select
Sin

Grasshopper - Zurich

05/06 20:45
Added 2010/05/06 20:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Grasshopper (1) @111 6/10 +6.66

Šveicarija. Zuricho miesto derbis, šis dalykas galbūt kiek pavojingesnis žiūrint iš dalies, tačiau tikiuosi tai neturės labai didelės įtakos rungtynių baigčiai.. Zurich dėl nieko nebekovoja, teliko užbaigti sezoną ir tiek. Tuo tarpu šeimininkai nors jau viena koja iškovoję trečiąją vietą, tačiau kol yra galimybių priešininkams jaustis patys labai ramiai negali. Šiandien puikus šansas užbaigti viską ir padėti tašką. Laimėjus jokių garantijų bandantiems kabintis Luzern futbolininkams, taigi manau, kad motyvacijos šeimininkai turės. Rungtynės namuose, galimybė padovanoti ne tik pergalę, tačiau ir bilietą į Europos lygą. Kaip galingai Grasshopper žaidžia namuose nepasakosiu, nes rezultatai išties solidūs ir toks auktšas koeficientas man kiek nesuprantamas.. Forma Grasshopper išties nebloga, taip pralaimėta paskutiniajame ture Sion 0:1, tačiau žaista išvykoje prieš taip pat labai galingą namų komandą. Nieko blogo kaip ir nematyt. O atėmus praeitą pralaimėjimą, rezultatų gerų su kaupu.. Išvykoje nugalėtas St. Gallen 0:1, o namuose net 4:0 sudaužytas į šipulius Šveicarijos grandas Basel, kiek vėliau sekė dar viena pergalė prieš taip pat labai stiprius Young Boys 2:1. Zurich įkritę į duobę ir dabar turi tris pralaimėjimus iš eilės. Išvykoje ši komanda toli gražu ne tokie geri kaip namuose ir rezultatai jų žaidžiant svečiuose prasti. O šį kartą žaidžiama prieš labai galingą namų komandą.
Šeimininkams negalės padėti suspenduotas gynėjas Eizaga, bei traumuoti saugai Calla ir Lulic, bei puolėjas Rennella. Gal kiek blogai dėl Calla, tačiau jis nėra tas numeris vienas ir manau neturėtų atsiliepti labai komandai.
Svečiai problemų turi daugiau, jiems negalės padėti saugai Aegerter, Djuric, puolėjas Alphonse ir gynėjas Barmetrtler. Visi labai svarbūs komandai, o žinant, kad Djuric ir Alphonse kartu pelnę 16 įvarčių, čia atsiliepti tikrai turėtų. Žodžiu, bėdų ryškiai daugiau ir tai manau turės įtakos.
Renkuosi Grasshopper pergalę kuri man čia atrodo geriausiai. Koeficientas tikrai geras, taigi imu šį variantą. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)