Select your timezone: Select
Cinquanta

E.Donskoy - I.Karlovic

08/03 16:30
Added 2019/08/03 09:19 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 8.3%
  • No Opinions: 41.7%
  • Voted: 12

Pick: E.Donskoy @2.000 8/10 -8.00

Siandienai uz akies azkliuvo didelis koeficientas uz Donskoy'u. Canada prasideda kvalifikacija i pagrindini turnyra kuriame dalyvauja ir Ricardas Berankis, taciau apie dvikovą kurią pasirinkau pabandysiu trumpai išplėtoti savo pasirinkimą:
Ivo Karloviciaus didžioji stiprybe yra padavimai kurie daznai buna tiesiog neatremiami. Tačiau kas nutinka kai varžovui pavyksta atmušti jo pirmąjį padavimą, arba kuomet servuoja iš antro padavimo? - Puikiausias atsakymas paskutinysis Karloviciaus pralaimejimas pries B.Fratangelo, kuri maciau savo akimis. Treciojo seto tie breike Karlas prie rezultato 5-4 ir turėjo du savo padavimus bei galimybe pabaigti mačą, tačiau abu savo padavimus prapylė ir pralaimėjo. Taigi kroato sportinė forma labai labai perioda abejonių. Nepaisant 31 eiso paskutinėse varzybose prieš Fratangelo, Karlas sugebėjo padaryti ir 8 dvigubas klaidas, kas yra siek tiek daugoka.
Neabejoju kad sios rungtynes neapsieis be tie breiko, taciau mano akimis čia favoritas ruselis Evgenijus Donskoyus. Po ne itin sekmingo pasirodymo ant žolės, jis sugebėjo win turnyrą ant Hardo Kazahcstane.
Paskutiniojoje šių tenisininkų akistatoje šiais metais birželį Didžiojoje Britanijoje kur rungtynės vyko ant hardo E.Donskoyus šventė Peru po trijų setų,( su 3 koef.) Būtent po šio pralaimėjimo Karlovičius iškovojo Peru tik prieš italą Arnaboldi ir Canada Polanskį, o pralaimėjimų būta dvigubai over. Baisiausi turbūt du paskutiniai pralaimėjimai pries Guido Andreozzi 0-2 ir B.Fratangelo 1-2, kurie ir parodo apgailėtiną kroato formą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)