Select your timezone: Select
katinass

Allen, M - Wells, D

12/15 13:00
Added 2018/12/15 05:08 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 1

Pick: Allen, M (handicap frames -2.5) @1.610 3/10 -3.00

Snukeris - angliškasis biliardas. Stebiu jį, kaip sportą, pakankamai nemažai (apie 10 metėlių). Pagal statistiką šis sportas beveik nestatomas. Reikia žiurėti turnyrus ir sezono eigoje gaudyti žaidėju pakilimus ir nuopolius. Pats ant jo beveik nestatau. Anksčiau statydavau gan puikiai gaudavosi, tikrai nemeluosiu per mėnesį gaudavosi gerai pakelt, bet dėl blogo investicinio banko valdymo 5 kartus banko nebeliko, nes po ypač didelių laimėjimų, kaip per 3 sav. iš 200e padarydavau 2,5k eurų gryno pelno, bet poto jį padalindavau į 3 dalis ir taip ,,sėkmingai susiklostydavo'' kad visus kartus kaip pralošdavau viską - situaciją buvo identiška: pakeli daug, azartas kala į galvą, nebejauti realybės, nes manai kad viską gali ir viską atspėsi, bet pasirodo nieko tu negali ir teisingai sako žmonės, kad svarbiausiu šiame versle lošimų, ne gerai gaudytis ant to ką tu išmanai , o svarbiausia turėti šaltą galva su geru banko valdymu ir strategijos turėjimu (ar tai atsidėti tarkim pusę uždirbto pelno ar tik dalį jį investuoti vėl, vėlgi čia patirties ir profesionalumo klausimas kiekvienam individualiam ir pagal patirtį)

Taigi prognozė. Šiame sporte viską lemia psichologija: turi nugalėt ne tik savo priešininką, bet ir save patį. Šis statymas be jokios statistikos. Tik tai ką mačiau šiame turnyre. Allen periodas į finalą gan lengvas pasitaikė ir paskutinė kliūtis pusfinalyje iškilo vardu Wells. Jie žais u6 Peru freimuose (tas pat kas tenise u3 Peru setų žaidžia) taip ir čia panašiai kas surenka over points už sumuštus kamuoliukus i taip vadinamas ,,lūzas''- rusų. k tas ir laimi tą freimą. Dažniausiai vienas freimas trunka apie 25min. Priklauso nuo turnyro formato: jo svarbos- prestižo, reitingo points, prizinio fondo formatas visų turnyrų skiriasi. Šiame kibiro turnyre, stengiamasi pakelt savo retingą, kad patekti į Masters, kuris vyks sausio viduryje. MASTERS yra virenas iš trigubos karūnos turnyrų: karūną sudaro Pasaulio čempionatas, Masters ir atvirasis Britanijos čempionatas, kuris baogėsi praitą savaitę.

Taigi Allen ir praitam atvirajame cempionate Britanijos (kuriame nuėjo iki finalo) taip ir šiame serijos Nations kibiro turnyre demonstruoja puikia formą, atlieka daug serijų gerų, o jo priešininkas jau pasiekė maksimumą šiame turnyre (ne tame kad pasiekė maksimum breiką 147 points per vieną priėjimą pries stalo, o tame, kad jam labai pasisekė kad gavo lengvus varžovus kaip: M. Stevens ir R. Day, iš kurių tik like vardai, jie geri buvo prieš 10 metų, bet šiandien dienai jie netempia Marko Alleno lygio. Maksimum jis gali duoti handicap tris freimus išlošti priešininkui. Taigi jei Allen win 6-3 / prognozė praeis. correct score gali būti 6-2, šiame turnyre Allen retai klysta, beto jeigu ir suklys, kad paimti 4 partijas pas Allena reikia, kad labai jau smarkiai jam pasisektų. Kiek esu matęs jo priešininką, jis man Nepal jokio ispūdžio, bet galbūt sužais savo karjeros mačą šis jaunas talentas iš Welso... Tuo šis sportas ir žavus, kad viską irodyti reikia iš naujo kiekvieną kartą susitikus prie stalo. Manau sensacijos čia nebus, kaip jau minėjau Allena's yra vienas rimčiausių pagal žaidimą pretendentų laimėtį šį turnyrą. Beje kažkada statydavau ant tikslaus rezultato Snukeryje ir kiek pamenu iš 68 prognozių atspėjau net 18 - kas 4 mačą sekėsi atspėt. Vid. koeficientai už tikslų rezultatą nemaži buvo apie 5/15

O'sulivanas nusiėmė nuo šio turnyro iškart po Peru prieš Alleną atvirajame britanijos čempionate, nes jam nepatinka žaisti tokiuose kaimo turnyruose, kur susirenka tris šunis tribūnuose ir jaučiamas šlapimo kvapas. Ronnie nežaidžia dėl pinigų, jis žaidžia savo malonumui, dalyvauja ten, kur nori dalyvauti ir nors ir karts nuo karto supykęs pasako, kad aš išeisiu iš serijos ir padarysiu savo naują Turą su bettersiais žaidėjais ( o tai daro dėl Peru didelio kiekio kibirinių - turnyrų ) , kuriuos sugalvojo Barry Hirn- Snukerio pagrindinis žmogus, kuris pritraukė bukmekerius į šį biznį ( dėl to padaugėjo skanadalų su sutartais mačais ir įvairių nušalinimų ) vieni kaip J. Higgins negavo banų už kišius dėl savo neliečiamumo ir dėl to kad jis tada buvo vedantis žaidėjas reitinge 2012 metais, o kiti gavo banus pvz: Steven Lee ant 10 metų, du jauni bahuriukai is artimųjų rytų praitą sav. irgi gavo ban ant 10 metų)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)