Select your timezone: Select
Sin

Sampdoria - Cagliari

03/28 16:00
Added 2010/03/28 16:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Sampdoria (1) @-151 6/10 -6.00

Sampdoria. Komanda kovoja dėl vietos Europoje. Kolkas 5 vieta kuri leidžia dalyvauti kitamet Europos lygoje. Iki ketvirtoje vietoje esančio Palermo juos skiria vienas taškas. Jei Palermo praranda taškus, gera proga pakilti laipteliu aukštyn, tačiau visų pirmą reikai patiems laimėti. Sampdoria namuose kietas riešutėlis visoms Serie A komandoms. Nepralaimėta nei karto! Įmušti 24 įvarčiai, prasileista tik 8. Krito čia ir pats Inter, Juventus, Fiore. Praradusi taškų išvažiavo ir Roma. Tiesa, neišvengta tokių lygiųjų kaip tarkim su Bari, Parma, Catania.. Galbūt buvo kažkokių atitinkamų priežasčių tam, nesigilinau, faktas vienas, kad Sampdoria namie tikrai stipri komanda. Palaikymas namuose nemažas, galbūt ir tai viena iš teigiamų priežasčių rezultatams. Paskutinėse rungtynėse pralaimėjo išvykoje Bari ekipai, pralaimėjo baigiantis rugntynėms, bet kokiu atveju Sampdoria išvykoje ir namuose labai skirtingos komandos.. Forma tikrai nėra prasta, sudėtis praktiškai optimali. Komandai padėti negalės traumuoti vartininkas Castellazzi, tačiau ne ką prasčiau atrodo iš Milan įsigytas Storari. Puolėjas Pozzi, tačiau traumuotas jau kurį laiką.. Bei truamą paskutinėse rungtynėse patyrė gynėjas Rossi, tačiau ginyboje pasirinkimo tikrai netrūksta ir ši spraga bus užkamštya.

Cagliari. Komanda vargu ar ką pasieks šiame sezone. Iškristi irgi per daug komplikuota. Sezono galas jiem bus labai sunkus. Teks dar žaisti su Sampdoria, Milan, Roma, Juventus, Napoli, Palermo. Staigmenų pateikti ši komanda mėgsta, tačiau tos staigmenos pateikiamos namuose. Cagliari išvykose atrodo tikrai silpnai. Iškovotos pergalės prieš Bari, Parma, Lazio ir Bologna. Lygiosios su Siena ir Livorno. Čia panašiai kaip ir su Sampdoria, namuose žaidžiama tikrai gerai, tačiau išvykose visai kitoks vaizdas.. Bendrai ginybą turi tikrai nestiprią, puolimą neblogą, tačiau jis veikia geriau namuose. Išvykoje toli gražu ne taip viskas gražu kaip namie. Forma prasta, paskutinėse rungtynėse išvykoje pralaimėjo Atalanta 3:1. Priešininkas tikrai neįspūdingas, tačiau pralaimėta be didesnio pasipriešinimo.. Šiandien priešininkas tikrai stipresnis ir Cagliari bus tikrai labai sunku išsivežti bent tašką. Komanda turi netekčių, negalės padėti Agazzi, Pisano, Parola, tačiau didžiausios yra, kad nepadės puolėjas Jeda, svarbus saugas Lazzari, bei dar svarbesnis saugas Cossu kuris savo puolėjus maitina tiksliais perdavimais, jų virš 10 berods atlikęs. Be jo ne tik saugų linija susilpnėja, tačiau ir puolėjai tikrai mažiau maitinami kamuoliais.. Mano manymu, tai ir yra didžiausia netektis Cagliari ekipai. Žiūrėsim, kaip visa tai atsilieps.

Cagliari tikrai nenurašau, tačiau manau šiai dienai jie tikrai silpnesni, žinant, kad žaidžia išvykoje prieš tikrai motyvuotą, stiprią namų komandą su optimalia sudėtimi. Laukiu bent minimalios Sampdoria pergalės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (2)

Comments (0)