Select your timezone: Select
Sin

Fulham - Juventus

03/18 20:00
Added 2010/03/18 20:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Abi įmuš (Abi įmuš) @-139 6/10 +4.32

Pirmos rungtynės Juventus naudai 3:1. Tada Fulham atrodė labai beviltiški ir italai iškovojo pelnytą pergalę, tačiau visgi sugebėjo praleisti įvartį. Šį kartą rungtynės anglijoje kur Italų komandoms labai sunku žaisti. Fulham reikia dviejų įvarčių ir išlaikyti sausus vartus, abejoju ar išlaikys. Mušti visgi turėtų bent vieną, nes bandyti kapstytis reikia, o ir tai įmanoma tikrai, nes juventus ginyba daugiau nei apgailėtina. Šiandien bianconeri vartuose tikriausiai stovės Pinsoglio 1990m., gimimo, jaunas ir labai nepatyręs, perspektyvus, tačiau pripažinkim, kad gali suveikti ir jaudulio faktorius ar patirties stoka. Galų gale kaip minėjau, ginyba eilinį kartą tikriausiai prisidirbs nesamonių ką daro per kiekvienas rungtynes.. Juventus puolimas tikrai neblogai veikia paskutiniu metu. Situacija panaši kaip ir kitoje mano aprašytoje prognozėje, Fulham turės daugiau laiko skirti puolimui nei ginybai, tokiu atveju vėl gi progų italų klubui padaugės. Traumų virtinė tikrai nemaža abiejose komandose.

Fulham nepadės Andy Johnson ir John Panstil. Suspenduoti Danny Murphy ir Jonathan Greening. Abejojama dėl Hangeland, Elm ir Helge pasirodymų.
Juventus netekčių turi ne ką mažiau. Abu pagrindiniai vartininkai Buffon ir Manninger traumuoti. Klausimas kas pasirodys vartuose, ar pencininkas Chimenti, ar jauniklis Pinsoglio. Bet kokiu atveju labai didelio pasitikėjimo neteikia nei vienas. Toliau sąrašėlis truamuotų.. Martin Caceres, Giorgo Chiellini, Sebastian Giovinco, Michele Paolucci ir Amauri. Nicola Legrottaglie suspenduotas. Vidurio gynėju lieka vienintelis Cannavaro, kas užims jo vietą neaišku, tačiau bet kokiu atveju ši vieta bus tikrai neįspūdinga, kaip ir visa ginyba..

Fulham namuose visai kitoks veidas, įmušti įvartį silpnai Juventus galinei linijai turėtų, nes privaloma tai daryti. Juventus priekyje atsigavę ir manau taip pat turėtų pasiekti bent įvartį.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)