Select your timezone: Select
golden.monkey

Valencia - Real Madrid

01/27 15:15
Added 2018/01/27 11:27 | 0 thanks
  • Yes: 22.2%
  • No: 22.2%
  • No Opinions: 55.6%
  • Voted: 9

Pick: Real Madrid (-1.5) @2.370 8/10 +10.96

Valencia pralaimejo paskutini mača paskutinei teami las palmui, buvo raudonu korteliu- tam mace jas gavo 2pagr. valencia gynejai, jie praleis mača pries real- tai rimtos bedos namams, beto buvo mačas taures su alavesu per prastesima ir pendelius valencia praejo toliau su pagr. sudetimi- jie pavarge yra tiek fiziskai tiek emociskai... tas mačas su las palmu manau buvo rimtas signalas kas stebi rinka- silpnai zaide, tikrai silpna- manau prasides ju duobe ir snd yra galimybe tuom painaudoti !

savo ruoztu realas ramiai suzaide savo taures mača- t.y. ramiai praleimejo kas yra stabilu nuo sezono pradzios ir as nesitikiu is ju stebuklu siemet CL, bet snd ne apie Cl snd apie La liga... o del taures- prakiso tai prakiso- reiskais Zidanuo taures nereikia lygos 😁

Gal kas zinote kas yra negerai su realu sitam sezone? Nes visi kaip ir zino, bet tiesos nepasako. As manau, kad Ronaldo atsisake pasirasyt naujos sutarties ir jam pasake tu negausi pastovaus zaidybinio laiko- kitos mislingos priezasties nerandu..

Taigi ka as patariu- pagal logika nedaugiau 4 goals, nes namai su lyderiais zaidzia atsargiai visada ir jei butu 2 pagr. valencia gynejai tai butu gan geras pickas, bet snd koeficientas uz mazeu 4golu yra labai aukstas net 1,7 pagal mano praktika, reiskias, bukmekeriai zino kazka over nei mes... Snd turetu zaisti Ronaldo ir kartu su Bale atseiket po pora goals Valenciai.

ALL IN ALL, REAL MADRID handicap -1,5 AZIJOS SU koeficientasU APIE 2,5 - KAS NORI GALIT ZURIZIKUOT KAD REAL NUSLUOS AUKSCIAU ESANCIA VALENCIA - IMKIT INDIVIDUOLU TOTAL REAL over 3,5 SU koeficientasU 4,4

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)