Select your timezone: Select
TurkasKuriamSalta

Dallas Mavericks - Sacramento Kings

10/21 00:30
Added 2017/10/20 21:47 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Dallas Mavericks (under 104) @-104 8/10 +7.69

Apart to, kad Dennis Smith Jr. įžaidinėja šiais metais kamuolį Mavs teami - ji visai nepasikeitė. Tie patys veidai, tas pats žaidimo stilius, tas pats rungtynių tempas. Na dėl to žaidimo stiliaus gal šiek tiek pasikarščiavau - praeitų metų pabaigoje pradėjo over tritaškių mesti, ir panašu, kad šiais tą irgi daro. Na bet kažkokių akivaizdžių pasikeitimų aš nepastebiu. Pirmose rungtynėse pralaimėjo Hawks sumesdami 111 su pakankamai solidžiu pataikymu, išmetę net 45 tritaškius (over nei dvitaškių) su beveik 40% pataikymu. Na bet ten buvo Hawks + atidarymo rungtynės, o šiandien Kings ir laukia kur kas svarbesnės rungtynės B2B su Rockets išvykoje po šitų.

Praeitais metais Mavs puolimas buvo prasčiausias visoje lygoje su 97.9 points vidurkiu, ir antras blogiausias kai žaidė namuose su 99.4 points. Aišku kompensuodavo jie tą ir gynyboje, bei buvo 4 bettersi lygoje namų arenoje, praleisdami po 97.9 points. Nors ir užmesiu smulkiau už Kings Peru, bet underis bent jau atrodo patikimesnis variantas.

Kings tikrai atliko puikų darbą prieš Rockets pirmose rungtynėse, leidę pelnyti vos 105 points. Vienintelis minusas yra jų p&r gynyba. Juos tiesiog valgė tame fronte Harden'as su Capela. Na bet todėl ir imu underį, nes Mavs neturi tokio atletiško centro, o ir Smith Jr. vienas didžiausių minusų buvo p&r puolimas, ateinant į lygą. Tikrai yra kur tobulėti jam šioje srityje ir todėl manau, kad šiandien Mavs puolimas strigs atkarpomis.

Šiandien dar žais ZBo už Kings, su kuriuo žaidimo tempas dar labiau sulėtės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)