Select your timezone: Select
Ghost!

Bayern - BBL

06/20 14:00
Added 2017/09/28 22:35 | 0 thanks
  • Yes: 59.6%
  • No: 12.8%
  • No Opinions: 27.7%
  • Voted: 47

Pick: Bayern (Champions) @3.500 6/10 +15.00

Didziausi Bayern konkurentai kaip visada Brose kurie ir dabar yra laikomi favoritais...
Atsizvelgiant i Bamberg sudeti mano nuomone buvo sugadinta labai labai gera team... Paskutinius 3~ sezonus si team rode nuostabu zaidima, niekada nenuleisdavo ranku ir kovodavo iki galo + buvo labai stipri namu team. Vasara Brose Basket team paliko visas branduolys, labai geri zaidejai... Causeur(Real Madrid), Jerel(Strasbourg), Strelnieks(Olympiakos), Melli(Fenerbahce), Miller(Pelicans), Theis(Celtics), Wilson(Clippers). Visa sita kruva pakeite nestabilus savanaudziai kurie esu uztikrintas sugriaus Brose susikurta ivaizdi. Prie teams prisijunge Hickman(Armani), Augustine(Ratiopharm), Taylor(Munchen), Scott(Maccabi), Mitrovic(Zvezda) ir Hackett(Olympiakos).

Bayern tuo tarpu surinko Cempionu vardu verta team + su Djordjevic uz vairo apie nesusizaidima po pasikeitimu gali pamirsti. team islaike praeito sezono lyderius Redding, Booker, Gavel, Lucic, Djedovic. Prie enbuviu prisijunge Amerikieciai Cunningham (kuris zaide 2 metus Cavaliers, paskui Peru i China) ir Hobbs (Ratiopharm) + Djordjevic atsivede 2 Serbus Macvan(Armani) ir Jovic(Zvezda) kas ziurit kase zinot kad Serbai lengvai nepasiduoda ir situ 2 zaideju atejimas team stipriai sustiprino, dar paimtas centras Zibres (Maccabi) kuris zino ka daro po kase.

Apie Ulm kaip konkurenta net nesnekesiu nes ten nesuprantama team... ezono metu zais tarsi bettersia Europos team, bet pasiekus Play Offs pamirsta kaip jie ten nusigavo...

Sitos 3 teams yra favorites pagal bookus, nors laikyti Brose kaip akivaizdu favorita su @1.60~ koeficientasu po to kai jos pagrindas ir bettersi 7~ zaidejai paliko team yra apsurdas. Bayern rankose ju likimas, treneris yra, team tikrai gera, mano nuomone jie aiskus favoritai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)