Select your timezone: Select
nierkinho

Home teams - Away teams

09/26 18:45
Added 2017/09/26 17:20 | 1 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 50.0%
  • No Opinions: 16.7%
  • Voted: 6

Pick: Away teams (+4,5) @1.970 10/10 +9.70

Niekas per daug iš šiandienos ČL nepatraukė dėmesio, tad nusprendžiau kiek pažaisti, su bendru svečių komandu handicaps. Taigi 1-2 sakiniais aprašysiu visas varžybas ir link + ar - foros tikiuosi rezultato.

Sevilla - Maribor
Sevilla nėra joks Europos grandas, kuris ramiai skintų Peru prieš vidutines teams. Mariboras manau čia atvažiuos su vieninteliu tikslu statyti autobusą į vartus.
Spėjimas: -1

Spartak - Liverpool
Namų komandoje, kaip jau savo prognozėje minėjo kolega, yra nesutarimų, nemažai žaidėjų negalinčių žaisti. Liverpoolis yra aukštesnio lygio team, propoguojanti puolimą ir manau prieš ne vieningą Spartaką gali pasismaginti.
Spėjimas: +2

Man. City - Shahter
City dabar tiesiog dominuoja, muša visiem daug, bet manau kažkada ta serija turi baigtis. Svečiai gali rodyti gerą gynybą, ir pirmame ture jau sustabdė taip atakuojančia komandą Napoli.
Spėjimas: -2

Napoli - Feynoord
Nors namai Italy muša daug, bet ČL jau nudegė pirmaje ture ir manau šiandien žais kiek atsargiau. Feynoordas puolima negali lygintis su Napoli, tad logiška, kad ypač išvykoje gali bandyti statyti autobusą.
Spėjimas: -2

Besiktas - Leipzig
both teams man čia tokie ale vienadieniai projektai, šį sezoną nieko išskirtionio nerodantys ir manau čia score gali pakrypti į bet kurią pusę ir logiškiausias betas - draw.
Spėjimas: 0

Monaco - Porto
both teams turi ir pokyčių ir apskritai labiau orientuojasi į pardavimus. Porto tikrai yra pajėgesnė nei parodo 1-3 pralaimėjimas prieš Besiktas.
Spėjimas: -1

Apoel - Tottenham
Tottenhama šiandien neturės Ghana nemažai žaidėjų, kas sumažina jų kuriamajį potencialą, visgi tai turėtų sutelkti over dėmesio ir į gynybą ir sausų vartų išlaikymą. Visgi Apoel, kaip ir kitos Cyprus teams nieko ypatingo nedemstruoja ir tikiuosi minimalios svečių Peru.
Spėjimas: +1

Dortmund - Real
both teams žaidžia nepilnų sudėčių. Visgi Realo suolelis man atrodo lygesnis. Plius Dortmundas savaitgalį pasismagino 6-1, o Real barstė points. Tad čia einu ir prieš logiką, kur rezultatai galėtų rodyti, kad Realas dabar pažeidžiamas.
Spėjimas: +1

Taigi aš gaunu rezultatą 6-4 namų naudai ir manau verta pabandyti smulkiai svečių komandų forą +4,5

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)