Select your timezone: Select
malaysia

Manchester City - Everton

08/21 19:00
Added 2017/08/21 14:22 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 2

Pick: Manchester City (-1.5 AH) @-110 8/10 -8.00

Nuo sezono pradzios bandau labai sekti butent City team. Po periodu suzaistu turu supratau jog galimas variantas , kad tarpusavyje sezono pabaigoje konkuruos du Manchesterio klubai.
Kalbant apie City tai klubas po praejusiu metu sustiprejo mano akiai , Guardiola turetu labiau but isivaziaves i kluba , priprates prie zaideju , ir taip nuteikes kluba siekti aukstumu si sezona.
Pirmame PL ture - rungtynese su Brighton team city statistikai dominavo visuose frontuose , antrame periodni galutinai pralauze varzovus ir uzbaige rungtynes 0-2 , nors progu is zaidimo turejo ryskiai over , o ir ginyboje Stones , Otamendi ir Kompany tvarkesi puikiai. Taip pat puikiai atrodo naujasis klubo Gynejas-Saugas K.Walkeris , kuris Man City ekipoje si sezona pridėti daug pliusu. Tokio universalumo zaidejo gali pavydeti bet koks klubas , kadangi tiek atakoje tiek ginyboje atidirba 100%.
Evertonas turejo daug vargo namuose su Stoke team , vartus pralauze 3 points iskovojo ir Rooney sugrizima atsvente , taciau tokiu zaidimu siandien isvykoje pries City bus be galo sunku.
Renkuose city -1.5 pranasuma , ir sakau jog team atrodys dar astriau nei atrode pirmam ture , sakyciau jog over zaidybinio laiko turetu buti nusipelnes Sane , po kurio iejimo i aikste zaidimas tiek praejusiame sezone tiek rungtynese su Brightonu akivaizdziai suastreja. Manau jog team po draugisku rungtyniu "analizes" su Girona klubu yra pasiruose 100% ir antraji tura prades Peru savam Etihade , speciau 2-0 ar 3-0 City Peru.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)