Select your timezone: Select
TurkasKuriamSalta

Will reach final - Jo-Wilfried Tsonga

07/12 10:30
Added 2017/07/05 09:04 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 50.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 8

Pick: Jo-Wilfried Tsonga @1600 4/10 -4.00

Labai aukštas koeficientas. Tsonga šiais metais labai neblogoje formoje - jau laimėjo 3 titulus ir 2 iš jų ant kietos dangos. Mėgsta jis ir žolę. Praeitais metais gavo labai blogus burtus ir teko kovoti su stipriais žaidėjais, bet nukeliavo iki ketvirtfinalio, kur nusileido Murray'ui (kuris ir laimėjo turnyrą) po 5 setų kovos. Šiais metais burtai labai dėsningi - pirmame etape įveiktas Norrie 3-0 ir šiandien žais prieš Bolelli. italas visai nėra greitų dangų mėgėjas, o ant žolės praktiškai visai nežaidžia...

Kitame etape greičiausiai bus Querrey. Triskart per paskutinius 3 metus jie tarpusavyje žaidė ir visus kartus Tsonga laimėjo, įskaitant ir mačą 2014 Wimbledon'e. Labai sunkiai Querrey judėjo pirmame etape prieš Fabbiano - 2 kartus atidavė padavimą ir italas dar turėjo net 7 progas, kurių neišnaudojo. Iškritus Wawrinka'i aštutfinalis irgi neatrodo kad būtų labai sudėtingas ir ten galimai lauks koks Anderson'as ar Medvedev'as. Turi gera istoriją jis prieš Anderson'ą (4-0), laimėjo prieš jį 3-0 ir praeitų metų US Open 3 raunde. Prieš Medvedev'ą žaidė šiais metais, tai vienintelis tarpusavio mačas ir Tsonga jį laimėjo ant kietos dangos 6-2 7-5.

Ketvirtfinalyje greičiausiai bus tas pats Murray'us, bet kadangi jo forma labai ant klaustuko, tai nenustebsiu jeigu ir neprasibraus iki tokio etapo. Bet kuriuo atveju Tsonga turi visus šansus jį įveikti ir buvo Ghana arti to praeitais metais. Šiais metais jis geresnėje formoje ir pakeliui neturėtų būti varginančių mačų kaip praeitų metų Wimbledon'e. Na o pusfinalyje velnias žino prieš ką teks žaisti. Realiausias variantas Nadal'is, bet jis pastoviai ant žolės šūdą mala, atsiprašant. Tai gali laisvai kristi prieš Young'ą šiandien. Kiti realiausi variantai yra Nishikori ir Chile'ius. Realiai gaunamas 17 koeficientas už tai, kad win du mačus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)