Select your timezone: Select
Nematytasis

Australia - Germany

06/19 15:00
Added 2017/06/18 21:52 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 4

Pick: Over (Sandro Wagner anytime scorer) @100 8/10 -8.00

Didelė duobė,bet ir toliau reik bandyt išlipt iš jos. Dabar pora laisvų nuo darbo,tai gal better pavyks įsigilint į mačus ir sulaukti didesnės sėkmės. Ketvirtasis mačas Konfederacijų taurėje. Beabejo,pirmo rato puošmena Portugal - Mexico. Ko tikėjausi,tas ir nutiko. Super mačas. Tačiau antrasis turbūt būtent šis. Australia - Germany. Nors Vokiečiai čia ir neatsivežė pagrindinės sudėties,tačiau team atrodo labai patraukliai. Kaip kažkur skaičiau U21 + Bonus. Pradėkim nuo Australų. team turi patyrusių futbolininkų ir bene viskas,ką galima apie juos pasakyti 😁 Jeigu rimčiau,tai rinktinė tikrai ne bettersius laikus išgyvena šiuo metu. Bent jau pastaruosiu mačus,tai tikrai. Aišku,draugiškas mačas,kaip pvz prieš Brazil yra viena,tačiau svarbus ir net labai svarbus mačas dėl WC su Saudi Arabia,jau visai kas kitą. Prieš Brazilus team bandė taktines schemas,kur žaidė visiškai nestandartiniu formatu. Pralaimėjo 0-4,nors Brazilai ten buvo stipriai miksuota sudėtim. Su Saudi Arabia namuose išvargta Peru 3-2. Svečiai ten žaidė ne ką prasčiau už tuos pačius Australus ir gal kiek aukštesnio meistriškumo ir aišku sėkmės dėka,Australai laimėjo.
Vokiečiai tuo tarpu apie strigimą negalvoja. team sužaidė su Danais 1-1 draugišką mačą,tačiau rimtesniame fronte 7-0 Peru San Marino rinktinę. San Marino nėra Australia ir tą visi suprantame,tačiau čia kiekvienas goals ir kiekvienas points labai svarbus.
Kaip jau visi žinot,tai Vokiečiai čia neatsivežė ryškiausių žvaigždžių,tačiau strategas labai gerai sulipdė komandą iš patirties ir noro,bei motyvacijos įrodyti kažką aikštėje. Komandoje yra tiek jaunų futbolininkų,tiek periodtas over patirties turinčių žaidėjų,kurie gali jaunimą suvaldyti ir panašu,kad tą padaryti labai gerame lygyje.
Kas liečia statymą,tai man iš player`ių pasirinkimo šis variantas atrodo visiškai no risk. Sandro Wagner yra tas,kuris turi patirties ir daug,nors rinktinėje žais vos 3 savo mačą per 29 gyvenimo metus. Futbolininkas buvo laikomas tikrai talentingu,tačiau taip ir neiškilo. Žaidė už u21 rinktinę,ten nepasirodė fantastiškai. Klubiniame futbole periodavo tik per Germany klubus ir panašu,kad artėjant 30m apsistojo Hoffenheim klube,kur vėl atsiskleidė labai ryškiomis spalvomis. Praėjusiame sezone Hoffenheim papildęs centro puolėjas tvirtai pasiėmė savo poziciją ir žaidė tikrai gerą sezoną. Sezono metu per 31 mačą mušė 11 įvarčių ir atliko 4 rezultatyvius Peru. Jis buvo vienas iš pagrindinių Hoff klubo sėkmingo sezono kalvių. Antras žmogus pagal rezultatyvumą komandoje. Jis ir Kramaric nutiesė teami periodą į kitų metų ČL kvalifikacijos etapą.
Sezonas Miunchene gimusiam ir visą savo karjerą Germany praleidusiam Wagner buvo bettersias per visus jo profesionalaus futbolo metus ir tai neliko nepastebėta. Germany vyriausiasis treneris Konfederacijų taurei nusprendė Wagner`į pakviesti į nacionalinę komandą ir galiu garantuoti,kad to nesigailės,nes futbolininkas nemažina apsukų po klubinio sezono. WC atrankos mače su San Marino Sandro mušė 3 kartus. Atvažiavę be daugumos ryškiausių žvaigždžių čia,Vokiečiai suteikia šansus tokiems futbolininkams,kaip Sandro Wagner ir jie yra super motyvuoti įrodant savo vertę,todėl šiame mače vėl tikiuosi tų pačių degančių Wagner akių ir didelio noro.
Futbolininkas yra aukštas. Ūgis siekia 1.94m. Kaip centro puolėjui labai geras ūgis. Wagner gali mušti po standartų galva. Labai gerą uoslę kamuoliams turintis puolėjas. Turi stiprę ir tą,taip vadinamą "darbinę" dešinę koją,kuri tikrai smagi smūgiuojant,todėl visapusiškai žaidžiantis CF varžovams period rimtų problemų.
Bukmekeriai jau pažaidė su koeficientais,tačiau vargu ar ištraukė iš jo visą vertę. Wagner šiai dienai yra viena iš pirmų opcijų Vokiečių puolime,todėl imu čia gan drasiai S.Wagner goal bet kuriuo mačo metu.
Taip pat iš šio mačo pasiimu ir to paties S.Wagner 2 or more goals su 5.50 @ Bet365. Gero futbolo!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)