Select your timezone: Select
neilas69

Arsenal - Manchester City

04/23 14:00
Added 2017/04/22 13:25 | 1 thanks
  • Yes: 20.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 80.0%
  • Voted: 5

Pick: Over (Man City & Over 3.5) @275 7/10 -7.00

England, FA Cup

Nesupykit Arsenalo fanai bet man cia 10/10 betas, kad ir kokie susipyke su taktikom yra visa sezona Man City su Guardiola kuris dar realiai mokosi prisitaikyt prie anglisko futbolo/regbio, taciau niekas nepralenks Wengero ir Arsenalo si sezona pagal beviltiskuma. Senukus isikibes i savo taktika, zaidimas tik per Ozila ir Sanchez kuriem England yra skiriamas didziulis demesys is gyneju. Visi tie long ballai i baudos aikstele irgi atrodo tragiskai, na po pralaimejimo Palacui Arsenas pirma karta per savo karjera pries Middlesbrough sustate 3-4-2-1 kas turejo inest stabilumo aikstes viduryje kuris absoliuciai neegzistavo pries Palace. Nors ir laimejo 2-1, taciau net toks Boro pries Arsenala sugebejo atlikt over smugiu tiek link vartu tiek i vartu plota, ir tik ju tas invalidumas musti golus neleido pasiimt points pries tragiska Arsenala. Pats Wengeras minejo jog si taktika, lyg ir padejo pasiekt teigiama rezultata bet ji tikrai nebus nuolatine. Tad ka mest turim, vel Wengera sedinti Gunneriu offise ir ant popieriaus braizanti taktikas kurios pagaliau leistu siai teami rodyt gerus rezultatus, taciau tokie "pasiteisine" pirkiniai kaip Xhaka ar Mustafi tiesiog netraukia Arsenalo lygio ir tu ten braizyk ka nori apskritai teams sudetyje yra labai daug pridaryta klaidu, bet cia ir yra Wengero problemos kad jam pastoviai pritruksta periodu limonu iki geru zaideju ipirkimo.
Aisku nera cia ka varyt ant vienos puses, Citis irgi neauksinis bet galima kazkiek pateisint tai jog tai first Guardiolos sezona salyne, ir ne visi zaidejai kurie buvo komandoj atitinka jo reikmems. Irgi sezonas tragiskas, praleidziama is visur, gynyba viena baisesniu, EPL nesisviecia, is UCL senai ispirti, top 4 kaip ir realus lygoje, taciau yra proga bent kazka win ir ta proga yra padaryti pries jiem palankia team. Si sezona karta nugaleta 2-1 ir karta lygiosiom suzaista emyratuose 2-2. Kodel palanki? Gynyba kiaura kaip ir ju paciu, taciau puolime visi kozeriai ManCity. Turim world classa Aguero kuris is niekur gali sukurt proga, jauneli Sane kuriam England futbolo terpe puikiausiai tinka ka jis ir parodo apeidinedamas anglu gynejus savu greiciu ir koju darbu, patyrusi Silva kuris jungia puolima su krastais, kuriame dar turim ir De Bruyne. Prie viso to dar yra tikimybe jog i aikste gris Jesus kuris jau irode kad talenta tikrai turi. Pas Arsenla turim Ozila ir Alexi aplink kuriuos ir sukasi zaidimas, taciau toks zaidimas yra labai nuspejamas nes 9/10 kartu atakos prasides nuo siu zaideju. Puolejas Giroud vis isauna bet jo zaidimas priklauso nuo teams draugu, Walcottas irgi nenurasytinas taciau koks jis nestabilus yra nereik net rasyt.
All in all, both teams turi savo minusu, taciau pliusu over pas City, o pagrindis turbut Guardiola>Wengeras. Neesu as ju kazkoks fanas ar antifanas tiesiog ziuriu is neutralios puses ir ispanas turi daug over opciju ir jas kiekviena karta stengiasi integruot i team ir manau patys zaidejai daug labiau pasitiki Pepu, nei kad Arsenalo zaidejai Arsenu. Visai nesenai Emyratuose vykusiose varzybos Citis turejo kamuolio kontrole kas jiem ir leido prikurti over pavojingu progu, taciau prisimenant kokius golus jie prasileido nuo Arsenalo vis primena kokia ju prasta gynyba. Taciau botheju teams neziba ginantis, tad sikart turetu win puolimas 4-2 City naudai, imu atskirai Peru ir (City & Over 3.5).

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)