Select your timezone: Select
Nerka201

Charlotte Hornets - Chicago Bulls

03/13 23:10
Added 2017/03/13 09:09 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 50.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 2

Pick: Under (D.Wade 4 rez. Peru under) @-139 6/10 -6.00

Pradėsiu gal nuo to, jog Bulls yra rimtoje duobėje. Žaidimas visai nesiklijuoja ir team jau turi 5 pralaimėjimų seriją. Galbūt yra kažkokios problemos su treneriu, gal nesutarimai tarp teams draugų, bet matosi, jog tiek team, tiek Wade žaidžia be didelio entuziazmo, o ypač gynyboje. Dažnai savo dengiamuosius Wade tiesiog pramiega, kurie laisvi gauna kamuolį ir pelno points. Treneris tai mato ir paprasčiausias trumpina minutes, kurios pakrito u25 (vid 30.3), per periodas paskutines rungtynes.
Paskutinėse 4 rungtynėse šio totalo nepasiekė, per 10 - 7 underiai. Wade rezultatyvių Peru vidurkis 3.8. Pats undersias score per visą karjerą. Ir nenuostabu, nes jo teams draugai mėto labai netaikliai. Čikagos klubas yra tik priešpaskutinis pagal dvitaškių ir tritaškių pataikymą bei paskutinis pagal tritaškių pataikymą. Sunkų rinkti Peru kada teams draugai svaido pro šalį. Per paskutinius 5 mačus team vidutiniškai pelno 90.2 points per rungtynes.
Tuo tarpu Šarlotėje situacija kiek kitokia. Po truputi bandoma lipti iš duobės. Ir žaidimas pagerėjo, ir Peru atsiranda. Ir gera gynyba pas Hornets nepaskutinėje vietoje. Per paskutines 5 rungtynes varžovams vidutiniškai leisdavo įmesti po 98 points. Tai jau neblogas score. Dar better yra tai, kad spaudžia nuo rungtynių pradžios, kada žaidžia startiniai.
Per paskutinius 5 mačus Hornets startiniams sg varžovams leido atlikti 2, 2, 5, 4, 1 Peru. Tuos 5 surinko Waitersas, kurio vidurkis 4.4 ir demonstruoja gerą formą. Virš vidurkio renka jau 4 rungtynes iš eilės.
Chikagai tai bus antros rungtynės iš eilės ir trečios per 4 dienas. Kojos turėtų jausti nuovargį, o Šarlotė turėtų paspaust gynyboje. Jei svečiai kardinaliai nepasikeis statymas turėtų eiti.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)