Select your timezone: Select
Sin

Numancia - Cadiz

01/23 17:00
Added 2010/01/23 17:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Numancia (Numancia) @-138 7/10 -7.00

Tokį kofą dar vis laiko Pinnacle ir Omnibet, daugiau visur kitur jis apie 1.6~ Manau iki rungtynių tūrėtų nusileisti ir čia..

Numancia. Komanda pernai iškrito iš aukščiausios lygos, taigi šiemet komandos tikslas sugrįžti atgal. Kolkas visi šansai yra. Kolkas ketvirtoji vieta ir iki trečiosios vos 1 taškas. Jei nori kiek aukščiau jau reikės padirbėti, nes iki pirmos vietos 10 taškų, tačiau viskas įmanoma jei namuose bus nebarstomi taškai.. Paskutiniajame ture pralaimėjo Villareal antrajai komandai, tačiau žaidė išvykoje, o ir tas pats Villareal atrodo gana galingai. Pralaimėta 1:0. O kokia namų įtaka svarbi šiai komandai galime pažiūrėti prieš tai vykusias rungtynes prieš Real Betis namuose kurias Numancia laimėjo net 3:0. Namuose pralaimėjo tik vienas rungtynes, t.y., lyderiaujančiam Real Sociedad. Aišku buvo tų kluptelėjimų sužaidžiant lygiosiomis, tačiau gal buvo kažkokių blogų naujienų su traumom ar panašiai.. Šioms rungtynėms turi optimalią sudėtį. Registruoti šeimininkų žaidėjai šioms rungtynėms: Eduardo Navarro, Jesús, Flaño, Balenziaga, Dimas, Íñigo, Nagore, Mario, Palacios, Lago Junior, Moreno, Del Pino, Mikel Álvaro, Felipe Guréndez, Barkero, Boris, Pavón ir Asier.


Cadiz. Šiam statymui čia ir didesnė esmė, jog žaidžiama prieš tokį priešininką.. Cadiz vieni iš autsaiderių ir dabar stovi iškritimo zonoje. Ką komanda daro sėkmingai, tai tik žaidžia namuose, tačiau išvykose tuo pasigirti tikrai negali.. Vos viena pergalė prieš Albacete, ir lygiosios su Rayo Vallecano, Levante, Elche ir Murcia. Nieko įspūdingo ir nieko labai netikėto. Ginyba viena silpniausia lygoje,o ji išvykose itin silpnai žaidžia, per 10 turų praleistas 21įvartis, o tai ir pagrindinė priežastis kodėl jie apačioje. Rezultatai prasti paskutiniu metu ir girtis tikrai negali jog forma gera ar panašiai. Vien ką pasako praito turo pralaimėjimas Real Sociedad 4:1, nors ir lyderis, tačiau sudaužyti kaip reikiant, o šiandien ne ką silpnesnis priešininkas. Komandoje yra žinomų pavardžių, pavyzdžiui jau veteranas Diego Tristan kuris karjerą turėjo gerą, vienas iš lyderių, tačiau jau toli gražu nuo seniausių laikų.. Su netektimis nieko rimto, išskyrus į Afriką išvykusio puolėjo Ogbeche netektis. O jis komandoje vienas iš lyderių.

Cadiz silpni išvykose, forma toli gražu ne pati geriausia. Numancia rungtyniauja namuose bei kovoja dėl kelialapio į aukščiausią lygą, taigi barstyti taškus prieš tokius priešininkus būtų prasti dalykai, žinoma tą supranta ir treneris ir žaidėjai, taigi tikiuosi pergalė bent minimali bus iškovota. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)