Select your timezone: Select
Sin

Aston Villa - Brighton

01/23 17:00
Added 2010/01/23 17:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose (Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose) @-133 6/10 +4.50

FA Cup. Aston Villa namuose priima Brighton. Kaip žinia šeimininkai iš Premier lygos ir po pirmojo rato stovi neblogoje vietoje ir iki 4 vietos tik 2 taškai. Taip kad viskas dar prieš akis kovoje dėl kelialapio į Europą. Svečiai iš League One. Ten silpni vidutiniokai.. Gerai dabar apie Aston Villa. Namuose šį sezoną patyrė dvi nesekmes. Prieš Liverpool ir berods pirmajame ture nuo Wigan. Lygiosios su MC, Tottenham ir WHU. Šį sezoną O`Neillo komanda atrodo rimtai ir yra viena pretendenčių kovoti dėl kelialapių į Europą. Tikrai moka gražiai ir užtikrintai sužaisti, šį sezoną pavyzdžių yra nemažai.. FA Cupe praeitame raunde gavo kietą priešininką, Blackburn kuris taip pat iš aukščiausios lygos, susitvarkyta 3:1 su ne pačia stipriausia sudėtim, šiandien priešininkas laukia tikrai silpnesnis.. Naujienos iš Villos: neaišku ar galės žaisti Dunne, Heskey ir Petrov. Tikrai negalės padėti Carew ir Reo-Coker, daugiau nieko rimto. Šį sezoną komanda mėgsta pasiausti mušant įvarčius, manau nereikia vardinti tų rungtynių.. Pernai buvo kiek kuklesnė, tačiau drausmingesnė ekipa, nors gal čia tiksliau tas galioja su silpnesnėmis komandomis, ką sau gali leisti Villa, o ir reikia pripažinti, kad puolimas tikrai geras. Tokie greiti kaip Young ir Agbonlahor nepamaišytų nei vienam klubui.. Svečiai iš gana žemos lygos.. Nieko daug apie juos negaliu pasakyti, nes papraščiausiai nesu matęs jo žaidimo. Galima tik remtis statistika. Kaip nekeista išvykose atrodo geriau nei namuose, tačiau čia galioja tik savo lygoje su tokiomis banguotomis komandomis kurios vieną dieną sužaidžia taip, kitą visai kitaip.. Vienas prastas jų dalykas, tai ginyba. Kuri tikrai šlubuoja, o toks patyręs ir mokantis pasiausti Villos puolimas gali čia padaryti dar vieną šou savo žiūrovams. Neaišku pas juos tik dėl vartininko Kuipers, bet kaip spėjama tūrėtų pasirodyti. Netekčių nedaug, išskyrus gynėją, labai svarbų El-Abd.

Renkuosi šį variantą, nes manau yra gana realus. Villa rungtyniauja namuose, sudėtis stipri, meistriškumas ir patirtis jų pusėje. Na nelabai įsivaizduoju, kad Brighton susitvarkys ginybą čia, kuri jiems jau pusė sezono pridaro bėdų savoje lygoje.. Manau Villa tūrės pranašumą kažkokį po pirmosios pusės, o antroje ją įtvirtins. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)