Select your timezone: Select
Sin

Atletico de Madrid - Celta Vigo

01/21 23:00
Added 2010/01/21 23:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose (Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose) @120 5/10 -5.00

Atletico de Madrid. Taurės rungtynės, pirmos ir reikia susikrauti kažkokį pranašumą prieš išvyką pas Celta. Formą ši komanda tikrai susigrąžino, galbūt dar neoptimalią, tačiau, kad atsigavo tai faktas. Trys pergalės iš eilės, o rezultatyvumas net 12 įvarčių per šias tris rungtynes. Neblogai. Namuose rungtyniauja neblogai nepaisant, kad tūrėjo didelių problemų šiame sezone.. Pralaimėta tik Real ir "submarinams". Motyvacijos ir dar geresnio pasirodymo žaidėjams netrūks, nes dabar Atletico atrodo kaip sužeistas žvėris kuriam sunkiai sekėsi įsibėgėti, tačiau tai padarė, o rezultatus gi matome akivaizdžius. Pats komandos treneris Flores patvirtino, kad jį jau džiugina komandos žaidimas. Ar svarbi šiai komandai ši taurė? Taip. Tai vienas iš šansų prasimušti į Europą, nes lygoje reikės padirbėti. Galų gale galime paimti praeitas rungtynes su Huelva, ten pirmas rungtynes Atletico pralaimėjo 3:0, tačiau namuose nugalėjo 5:1 ir keliavo toliau, jei to nebūtų norėję tikrai nebūtų darę. Šiandien treneris po spaudos konferencijos paskelbė sudėtį, ji optimali. Negalės padėti gynėjas Lopez, beje svarbus žaidėjas, tačiau pasirinkimo čia netrūksta. Bei saugas Assunção, irgi dažnai rungtyniaujantis, tačiau kur jau kur, bet pas Atletico saugų grandyje pasirinkimo pilna, atvyko nesenai Tiago kuris jau spėjo apsišaudyti savaitgalį.


Celta Vigo. Komanda iš Segunda diviziono, ten reikalai neįspudingai klostosi, 16 vieta ir sėdima šalia iškritimo ribos. Šioje taurėje jau pateikė staigmeną. Išmetė Villareal. Tačiau čia manau sėkmės prisidėjo nemažai, bei suprastėjusi submarinų forma.. O, kad Celtos forma neįspūdinga tai patvirtino ir lygoje lyderiaujantys Real Sociedad, kurie savaitgalį įveikė šeimininkus 0:1. Išvykose nors ir atrodo neblogai, ką ir patvirtino rungtynėse prieš Villareal, tačiau šiandien stebūklo iš jų nesitikiu, nes komanda tikrai žemesnio lygio. Sudėtis rungtynėms optimali.. Nieko daug negaliu pasakyti apie šią komandą, tačiau nelabai tikiu, kad ir čia jiems pasiseks..


Taigi, toks mano variantas. Atletico žaidžia Vicente Calderon stadione ir čia sirgalių pasitikėjimą atgavo, forma įgyta tikrai gera, žaidžiama rezultatyviai ir pergalingai. Sudėtis, patirtis, namų sienos, meistriškumas tikrai Atletico pusėje ir abejoju ar Celta sukurs antrą stebūklą.. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)