Select your timezone: Select
Sin

Charlton - Hartlepool

01/19 21:45
Added 2010/01/19 21:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Charlton -1 (Charlton -1) @-133 7/10 7.00

Charlton. Trečioji vieta ir iki pirmaujančių Leeds tik 6 taškai. Komanda šiemet rimtai nusiteikusi ir mano, kad kelialapio į Coca Cola siekia rimtai. Žinant, kad Leeds dabar žais kelias sunkias rungtynes ir gali pamesti taškų, tai Charlton tuo turi naudotis. Nes dabar trys rungtynės namuose prieš apatinės lentelės komandas. Taigi, situacija palanki kilti į pirmą vietą ir manau to bus siekiama. Nes viskas ko tam reikia yra. Šį sezoną pralaimėjo tik du kartus. Namuose dar nei karto to nepatyrė. Puolimas geras, ginyba taip pat gana neblogai atlieka savo darbą. Praitą turą iškovojo pergalė prieš vienus iš autsaiderių Wycombe, prieš tai buvo trys lygiosios, su gana neblogai atrodančiomis komandomis. Naujienos, viskas gerai. Grįžta pagrindiniai gynėjai Frazer Richardson ir Christian Daily. Po suspendavimo grįžta dar vienas svarbus gynėjas Sodje. Netekčių svarbių nėra, taigi visas pagrindas pasiruošęs šioms rungtynėms.


Hartlepool. Silpni vidutiniokai. Išvykose tikrai neblizgantys.. Forma dabar jų tikrai ne pati geriausia.. Paskutines dvi rungtynes žaidė namuose. Vienos su vienais iš autsaiderių Oldham kurias laimėjo, kitos su MKD ir čia patirtas visiškas pažeminimas savoje aikštėje.. 0:5 juos suvalgė svečiai. Na jei tokį rezultatą sugebėjo pasiekti namuose, tai ką galima galvoti apie išvyką prieš dar stipresnę komandą. Nuotaikos prastos ir kaip treneris minėjo savo interviu komanda šoke po tokio antausio namuose. Sudėtis bus keičiama po tokių rungtynių ir neaišku ar tie pasikeitimai išeis į naudą. Komanda turi dvi gana rimtas netektis šioms rungtynėms, tai gynėjas Sam Collins ir puolėjas J. Brown.


Renkuosi šeimininkų minusinę forą į kurią pataikius pinigai bus grąžinti. Sudėtis optimali, rungtynės namuose, turi gana palankią situaciją kilti į pirmą vietą, tikslai aiškūs, tad manau namuose nebus barstomi taškai prieš tokiius varžovus kaip šiandien.. Svečiai atvyksta pažeminti ir ne kokių nuotaikų.. Išvykose rezultatai girtis negali, o ir mesitriškumas komandų skiriasi nemažai vien pažiūrėjus į lentelę.. Pirmas susitikimas šiemet baigėsi Charlton pergale 0:2, taigi laukiu kažko panašaus ir šiandien. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)