Select your timezone: Select
Sin

Crotone - Sassuolo

01/18 21:45
Added 2010/01/18 21:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Abi įmuš (Abi įmuš) @105 5/10 +5.25

Kofas didelis ir atrodo buki nesitiki tokio varianto, tačiau man jis atrodo daugiau nei patraukliai su tokiu koeficientu..

Crotone. Tik 18 vieta ir ritinėjasi šalia iškritimo zonos.. Nėra itin blogai lentelės atžvilgiu, nes tarkim iki 10 vietos tik 5 taškai, iki penketuko tik 8.. Tereikia sužaisti kelias rungtynes gerai ir kilti galima labai aukštai. O pažiūrėjus į šią komandą tai tikrai įmanoma. Namuose rungtyniauja gana gerai žiūrint į tokią prastą vietą lentelėje. Pralaimėtos tik vienos rungtynės namuose! Dabar paskutines kelias rungtynes namuose rungtyniauja tikrai gerai, iš 5 paskutinių rungtynių 3 pergalės ir tik 2 lygiosios, pasižymi namuose bent vienu įvarčiu dažnai. Namuose kovinga komanda, manau šiandien pasiimti taškų taip pat norės. Sudėtis optimali faktiškai, negalės padėti iš svarbensių sugas Beati, daugiau viskas tvarkoje ir visi pagrindiniai yra.


Sassuolo. Penkta vieta su 33pts. Ir manau vienas iš rimtų pretendentų kilti į Serie A. Kodėl? Ši komanda pasižymi, jog iš kiekvienų rungtynių bando išspausti maksimumą. O visame tame per 20 turų pralaimėta tik 3 kartus. Tiesa lygiosiomis ši komanda irgi gali pasigirti, jų 9. Puolimą ši komanda turi neblogą, puolime ir saugų linijoje turi gana didelį pasirinkimą. Puolime tik vienas aiškus lyderis, tai Noselli kuris jau pelnęs 10 įvarčių. Jeigu kuriam iš jų nesiseka, treneris turi didelį pasirinkimą kuo gyvinti žaidimą. Išvykoje pralaimėta tik vieną kartą. Puolimas veikia irgi gana panašiai kaip ir namuose, o viso to rezultatai kaip minėjau tikriausiai gana ilgas suolelis. Sudėtis taip pat gana optimali, turi tik dvi rimtesnes netektis, tai puolėją Zampagna ir gynėją Gorzegno. Daugiau viskas tvarkoje.

Taigi, toks variantas su tokia apžvalgėle.. Crotone namuose rungtyniauja gana gerai ir komanda tikrai nėra tokia nevykėlė kokioje ji dabar vietoje. Sassuolo pretendentai kilti į Serie A ir tą rodo savo rezultatais. Atakuojančių žaidėjų arsenalą turi gana platų. Netekčių neturi didelių nei vieni, nei kiti. Toks neblogai mano akimis atrodantis variantas, su gana dideliu koeficientu. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)