Select your timezone: Select
Sin

Schalke 04 - Nurnberg

01/17 16:30
Added 2010/01/17 16:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Schalke -1 (Schalke -1) @-167 7/10 7.00

Susitinka dvi skirtingos komandos, taigi dabar pabandysiu apžvelgti jų situacijas..

Schalke 04. Ketvirtoji vieta. Iškovojus pergalę kylama į antrą vietą ir tik vienu tašku teatsiliktų nuo lyderiaujančių Bayer. O tai bus siekiama ir manau bus iškovota. Namuose žaidžia užtikrintai. Tiesa buvo du pralaimėjimai, tai buvo sezono pradžioje, tačiau vėliau viskas stojosi į savo vietas ir Schalke rinkosi taškus. Komandos tikslai užimti prizinę vietą, kas sėkmingai kolkas klostosi, o kad taip toliau klostytusi reikia nebarstyti taškų prieš tokius priešininkus. Komanda sukomplektuota tikrai gerai, atakos ir ginyba suderintos gana sklandžiai. Viso to rezultatas matomas. Sudėtis stipri, yra keletas traumelių, tačiau jos nėra itin reikšmingos ir nemanau, kad bus reikšmingos rezultatui..

Nurnberg. Komanda atėjo iš antros lygos ir kolkas rezultatai prasti. Priešpaskutinė vieta, metus baigė labai tragiškai ir nemanau ar ta pertrauka bus komandą labai pakeitę, nes visgi žaidžiama išvykoje ir prieš labai galingą komandą. O išvykose ši komanda atrodo tragiškai.. Vos viena pergalė, ir tai išsigelbėjo ten paskutinę minutę.. Ir tik dvi lygiosios. Viso labo pelnyti tik 5 įvarčiai, praleista 20. Jei per pirmąją sezono dalį niekas nesikeitė, kodėl dabar tūrėtų keistis, nematau jokių priežaščių.. Su netektim nieko rimto dėl netekčių, nors bėdų yra, nepadės Frantz ir Jodt, abu saugai ir gana dažnai pasirodantys šiame sezone..


Renkuosi tokį variantą, Schalke rungtyniauja namuose, sudėtis be jokių didesnių nuostolių, galingesnė ir daug daugiau patirties turinti komanda. Nurnberg nieko rimto nerodo, o išvykose rezultatai apgailėtini, niekas nebus kardinaliai pasikeitę per pertrauką. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)