Select your timezone: Select
Sin

Cagliari - Bari

01/16 19:00
Added 2010/01/16 19:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Cagliari (Cagliari) @-118 7/10 +5.95

Fantasy Match.


Cagliari namuose priima Livorno. Cagliari nesižavėti tikrai negalima, na bent šiuo gana įspūdingu laikotarpiu.. O ypač žaidimu namuose. Iki naujųjų metų namuose įgiję gera forma parklupdė 3:2 Genoa, 3:0 Atalanta, 2:0 Sampdoria, 2:0 Juventus, bei 3:3 sužaidė su Napoli. Įvarčių fiestos! Po naujųjų tikėjausi išvysti tokį pat atakuojantį žaidimą, tačiau kiek neramino ta buvusi pertrauka, tačiau atrodo viskas gerai. 2:2 su Roma, praeitą savaitgalį išvykoje nugalėjo Bologna 0:1. Forma nesuprastėjo ir įvarčiai toliau krenta iš šios komandos pusės. O tam yra priežaščių. Allegri tūrėdamas tokius puolėjus kaip Nene, Jeda, Matri, Larrivey, gana sėkmingai atakuojančią saugų liniją, gali sau leisti rinktis taktiką 4-3-3. Atakuoti mėgsta daug ši komanda, o ypač namuose. Netekčių turi tik vieną rimtesnę, traumą patyrė saugas Conti, tačiau pasirinkimo yra ir manau tinkama pamainą jam ras. Atvyksta Livorno, kurie tiesą pasakius paskutiniu metu kiek atsigavo, tačiau, tai galioja tik namuose.. Nugalėta Sampdoria ir Parma, pasistengti reikėjo ir tai padarė, štai ir vaisius, tačiau tik išvyka ir viskas sugriūva.. 4:1 pasikrovė nuo Lazio, išvykose ir toliau prasti rezultatai, o žinant, kad Lazio dabar atsigavo ir sėkmingai atakuoja nieko keisto, kad be didesnio vargo pralaužė ginybą ir nuginklavo keturis kartus.. Čia Cagliari puolimas toks pats galingas ir manau bėdų gali tūrėti nemažai, nes bent vieną įvartį prasileidžia labai dažnai, o jei Cagliari atakuojantis arsenalas įsibėgės, netikiu, kad tokia silpna Livorno ginyba ją galės sustabdyti.. Livorno turi netekčių, negalės padėti du svarbūs gynėjai Miglionico ir Knezevic, bei du saugai Moro ir Pullzetti.

Bari - Inter. Čia trumpai, nes daug įvarčių tikėtis naivoka.. Taip Bari namuose rungtyniauja labai gerai ir pralaimėję tik vieną kartą. Prasileidžia patys nedaug, muša normaliai, tačiau nugalėtis neįspūdingos komandos, o jei kad ir tą patį Juventus paimsim, jie duobėje buvo ir rezultatas gana logiškas.. Atvyksta Internacionale, šalies čempionas, bei taip pat dabar lyderiaujantis. Taip rungtynės bus sunkios Bari ir net labai, tačiau ar jie sugebės pralaužti Inter ginybą? Abejoju, na gal vieną kartą, tačiau šansai nėra įspūdingi.. Priminsit rungtynes su Siena, kai Inter prasileido 3 įvarčių nuo tikių apgailėtinų varžovų, taip apgailėtini ir prasileido daug, tačiau pripažinkim, tą vakarą Siena žaidė galbūt geriausias savo rungtynes šį sezoną. Abejoju ar per 5 mačus tiek Inter prasileistų nuo jų. O nepaisant tų praeito savaitgalio rezultatyvių rungtynių, Inter paskutiniu metu mušė ir patys mažai ir prasileisdavo retai.. Galų gale vaizdas aikštėje irgi tūrėtų būti gana aiškus, Inter tūrėtų viską kontroliuoti, o Bari teliks kažką bandyti kontroatakuojant, tačiau ir čia šansai minimalūs.. Pas Inter su traumomis viskas tas pats, išskyrus traumą patyrusį Stankovic. Bari ekipoje negalės padėti suspenduotas gynėjas Almirón, bei traumą patyręs Ranocchia(gynėjas). Taigi nuostolių ginyboje yra ir tai dar labiau privers Bari užsidaryti savoj aikštės pusėje..


Koeficientas neblogas ir turintis gana nemažai šansų sueiti, Cagliari gali sumušti 3 drąsiai, Livorno ginyba silpna, o Lazio tą puikiai įrodė. Allegri vaikinų puolimas dabar siautėja, taigi galima ten laukti įvarčių iš šeimininkų. Ką Bari nuveiks prieš Inter, sunkiai ką nors gero.. Įmušti tą vieną įvartį šansai nėra dideli, ką jau kalbėti apie du.. Taigi, Cagliari šitoje poroje gana ryškus favoritas, nes priešininkas n kartų lengvesnis. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (2)

Comments (0)