Select your timezone: Select
Sin

Munchen Bayern - Hoffenheim

01/15 21:30
Added 2010/01/15 21:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose (Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose) @120 6/10 +7.20

Vėlgi fora ar šis variantas, tačiau linkstu prie šito, o toks kofas tikrai per didelis.. Bayern metus baigė įspūdingai, Bundeslygoje kolkas 3 vietoje ir nuo lyderiaujančių Bayer tik 3 taškų deficitas, šiandieninė pergalė išvestų į pirmą vietą, aišku jei sėkmingai susiklostytų lyderiaujančių rezultatai. Galų gale, ne dabar reikia žvalgytis į priešininkų rezultatus, nes dar daug rungtynių, tačiau jas visas reikia tinkamai išnaudoti ir pasiekti teigiamus rezultatus prieš tokias komandas ir ypač žaidžiant namuose. Kaip žinia Bayern žais ČL, tad bus, kai ateis laikas pataupyti žaidėjus, o kad tai būtų galima reikia sėkmingai pasirodyti iki to laiko ir pabandyti susikrauti tam tikrą taškų skaičių.. Kaip minėjau metus baigė įspūdingai, 6 pergalėmis iš eilės, tarp jų ir ČL. Ir kas buvo gražiausiai, kad jos buvo rezultatyvios. Šiandien rungtynės namuose, o čia Bayern atrodo neblogai. Nepralaimėta nei karto ir tik 4 lygiosios, su galingai Bayer, Schalke, Werder ir silpnesniu Koln, tačiau kaip žinia Bayern buvo įkritę į nedidelę duobę ir tai šiek tiek pateisinama, o daugiau viskas atrodo gana gražiai. Beje prieš keletą dienų žaidė draugiškas rungtynes su Basel ir iškovojo pergalę 1:3, tikiuosi ta forma baigiantis metam išlaikyta, arba geriau, ji dar geresnė. Nėra tik vienintelio traumuoto Ribery, daugiau visi pagrindiniai yra. O puolimas Bayern tikrai atrodo įspūdingai ir be Ribery.. Müller, Robben, Olic, Gomez, Klose, Schweinsteiger. Platus pasirinkimas ir kaip matome jis duoda vaisių.

Svečiai iš Hoffenheimo, kurie praeitą sezoną atrodė įspūdingai, tiesa kolkas rezultatai neprastesni.. 7 vieta iki ketverto netoli, tačiau ši komanda ne tokia gera, kaip pernai. Metus baigė neįspūdingai, o paskutinės rungtynės išvykoje prastos, žaista su atsigaunančiu Stuttgart ir pralošta 3:1, nors Stuttgart lentelėje ir žemiau už juos, tačiau sužaidė taip kaip gali ir tūrėtų daryti dažnai ir pasimatė Hoffenheim beviltiškumas. Aišku laiko praėjo daug ir išvadų galėjo būti padaryta daug, tačiau abejoju ar ši komanda bus pajėgi šiandien Allianz arenoje sėkmingai pasipriešinti tituluotam Vokietijos klubui. Išvykoje rezultatai geresni nei namuose, tačiau tos 4 pergalės iškovotos prieš labai banguotas komandas.. Antra ši komanda šioms rungtynėms turi šiek tiek bėdų. Į Afriką atstovauti savo rinktinėms išvykę: Vorsah ir Obasi. Svarbūs komandos žaidėjai. Be jų šiandien negalės padėti saugai, Luiz Gustavo ir Weis. Sejad Salihovic grįžta į rikiuotę, tačiau kaip jis atrodys neaišku.. Ir yra galimybių, kad nepasirodys, nors jos nedidelės.. Taip pat neaišku dėl playmakerio Carlos Eduardo, kuriam bėdos su girnele ir paaiškės tik prieš rungtynes ar jis rungtyniaus, ar ne. Visi būtų pravertę šiandien tačiau jų nebus ir tokiam kukliam klubui tai nemaži nuostoliai, nes visgi suoliukas nėra ilgas, o ypač saugų grandies..

Taigi, toks mano variantas. Hoffenheim žaidžia išvykoje, nuostolių ir taip yra, o jų gali būti dar daugiau, rezultatais negali pasigirti svečių arenose. O šiandien bus žaidžiama ne prieš kokį vidutinioką, o galingąjį Bayern, kuris mėgsta greita žaidimą, daug atakuoti ir žaisti rezultatyviai. Namuose ši komanda gali pridaryti daug bėdų bet kokiam pasaulio klubui, o toks Hoffenheim abejoju ar turi daug šansų šiandien iškovoti taškų.. Sudėtis faktiškai optimali, taigi tikiuosi Bayern jau po pirmojo kėlinio tūrės bent vieno įvarčio persva. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)