Select your timezone: Select
Sin

Atletico Madrid - Recreativo de Huelva

01/14 23:00
Added 2010/01/14 23:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose (Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose) @125 6/10 +7.50

Svarsčiau kas geriau, ar fora ar šitas, tačiau pasirinkau šitą variantą.. Kodėl? Viskas aišku. Pirmas rungtynes Atletico išvykoje pralošė 3:0, taigi šiandien reikia mušti mažiausiai tris ir sėkmingai apsiginti.. Galbūt ir pavyks.. Vilčių yra ir to tikimasi, tą patvirtino ir treneris Flores, bei klubo prezidentas. Primeroje bus sunku nusikapstyti iki Europinių vietų, tad čia dar vienas šansas iškovoti tą kelialapį.. Tačiau, kad sėkmingai viskas klostytusi reikėtų greito įvarčio, ar tą gali Atletico, taip. Su tokiu puolimu tikrai gali. Nuo pirmų minučių bus varžovų spaudimas ir atakų kurimas. Beje, savaitgalį pergalė pasiekta 0:4, išvykoje prieš Real Valladolid. Kodėl gi ko nors panašaus nesulaukus šiandien. Varžovas kiek silpnesnis.. Žaidžiama namuose. Čia pralošta du kartus. Realui ir Villareal. Atletico šį sezoną nepaliko savo aikštės neįmušę bent vieno įvarčio. Rezultatyvumu namuose pasižymi ši komanda. Apskritai paskutinį kartą namuose neįmušo Sevillijai, o tai buvo praeito sezono pradžioje. Įspūdinga. Tikiuosi ta pergalė prieš Valladolid nebuvo atsitiktinumas ir komanda grįžta į senas vėžias. Atletico šiandien negalės padėti: Maxi(išvyko į Liverpooll), bei Cléber, Roberto, Pablo, Cabrera y Borja. Blogai tik dėl Maxi, tačiau prisiminkim, kad atvyko Tiago ir registruotas šis portugalas šioms rungtynėms. Kiti žaidėjai žaidę mažai, arba išvvis to nedarę, tad sakyčiau kaip ir nieko rimto.. Beje, gera žinia, kad grįžo į rikiuotę Aguero, jau spėjo apsišaudyti savaitgalio rungtynėse ir pasižymėti.

Recreativo de Huelva. Pirmose rungtynėse jiem turbūt pasisekė ir tas silpnas Atletico žaidimas jiems davė puikų rezultatą, o kad čia didesnė kaltė dėl Atletico, o ne dėl Huelvos gero žaidimo matosi savaitgalį silpnai sužaistos rungtynės prieš Albacete. Mažai kas pasikeitė nuo praeitų rungtynių, tik galbūt padaugėjo traumuotų sąrašas. Išvykose atrodo silpnai, pas save lygoje tik dvi pergalės iškovojo išvykoje ir tos pergalės prieš vienus iš autsaiderių.. Keliaujam prie netekčių.. Svečiams tikriausiai negalės padėti vakar traumą per treniruotę patyręs svarbus saugas Emilio Sanchez. Galimybių yra, tačiau šansai nedideli. Taip pat negalės padėti svarbus puolėjas Adrián Colunga. Saugas Raúl Cámara ir Carlos Carmona, abu svarbūs ekipai. Bei gynėjas Carlos Peña, visi svarbūs komandai, tačiau Recreativo turi netrumpą suoliuką ir kai kurias šias spragas tūrėtų užkamšyti..

Toks mano variantas, kuris atrodo neblogai. Atletico turi kapstytis ir tai privalo daryti nuo pirmų minučių, nes vėliau laiko liks vis mažiau, greitas įvartis būtų labai gerai ir manau, kad tą jie gali pasiekti su savo puolamąją jėga. Huelva išvykose atrodo silpnai, yra kelios svarbios netektys.. Atletico sudėtis bus optimali, žaidžiama namuose, tikiuosi pademonstruos tokį rezultatyvumą kaip savaitgalio rungtynėse, bei tokį kaip praeitą sezoną namų rungtynėse, viskas ko tam reikia yra. Taigi, tikiuosi Vicente Calderón stadione išvysti šeimininkų įvarčius abiejuose kėliniuose. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)