Select your timezone: Select
Sin

Juventus - Napoli

01/13 21:45
Added 2010/01/13 21:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Napoli (0.00) (Napoli (0.00)) @155 6/10 -6.00

Juventus. Visiškas bardakas šioje komandoje.. Kolkas 3-4 vietas dalinasi Serie A su Napoli. Jeigu ne pergalė prieš Parma, tūrėtų 5 pralaimėtų rungtynių seriją iš eilės, nors ir Parmoje pasisekė išnešti sveiką kailį.. Ginyba apgailėtina, Bari sugebėjo įmušti 3, Catania 2 ir šį savaitgalį Milan Turine 0:3 sudaužė "zebriukus".. Ferrara kėdė barška ir keista kaip jis dar komandoje, kai tokie rezultatai.. Puolimas apgailėtinas, jokios minties atakoje.. Žaidėjų nuteikimo rungtynėms visiškai jokio. Žodžiu, betvarkė didelė ir abejoju ar kas bus pasikeitę šiose rungtynėse.. Traumuotų sąrašas irgi nemažas..

Juventus negalės padėti: Marchisio, Iaquinta, Poulsen, Giovinco, Trezeguet, Buffon, Camoranesi ir į Afriką išvykęs Sissoko.

Juventus registruoti žaidėjai: Caceres, Chiellini, Felipe Melo, Cannavaro, Grosso, Salihamidzic, Del Piero, Amauri, Chimenti, Manninger, Zebina, Grygera, Diego, De Ceglie, Legrottaglie, Esposito, Giandonato, Rossi, Immobile.

Napoli. Napoli forma įspūdinga.. Nepralaimi jau 13 rugntynių iš eilės. Šiemet jau iškovojo dvi pergales, išvykoje 2:0 prieš Atalanta ir savaitgalį namuose 1:0 prieš Sampdoria. Įvarčio jau nepraleidžia trijose rungtynėse iš eilės. Komanda visiškai kitokia nei sezono pradžioje. Beje šį sezoną Napoli 2:3 nugalėjo Juve ir būtent šiame stadione. Kodėl gi to paties nepadarius vėl, situacija tikrai palanki.. Puolimą turi gerą ir tokią dabartinę prastą Juventus ginybą tikrai tūrėtų nuginluoti.. Taip nepadės šiandien puolėjas Lavezzi, tačiau kas jį pakeis tikrai yra.

Napoli negalės padėti: Lavezzi ir Bogliacino.

Napoli registruoti žaidėjai: De Sanctis, Gianello, Iezzo, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Contini, Dossena, Grava, Rinaudo, Zuniga, Cigarini, Datolo, Gargano, Hamsik, Maggio, Pazienza, Denis, Hoffer, Quagliarella.

Žodžiu, renkuosi stipresnės komandos pergalę. Juventus duobėje ir abejoju ar Ferrara bus pakeitęs ką nors per 3 dienas. Jeigu to nesugeba padaryti per kelis mėnesius.. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)