Select your timezone: Select
Sin

Manchester City - Blackburn

01/11 22:00
Added 2010/01/11 22:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose (Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose) @130 6/10 +7.80

Iš kur tokį koeficientą traukia, tai nelabai įsivaizduoju..

Manchester City. 5-6 vieta ir po šiandieninės pergalės išstumtų Tottenham iš 4 vietos. Atėjęs Mancini labai sutvarkė komandą, viskas apgalvota ir užtikrinta. Viso to rezultatas, užtikrintos pergalės prieš Sunderland, Stoke ir Wolwes. Rungtynės namuose, o čia City šiemet atrodo labai galingai. Nei vieno pralaimėjimo, lygiosios su Hull, Fulham ir Burnley, tačiau čia situacija buvo, kai Huges visiškai nevaldė situacijos komandoje.. Parklupdytas ir Chelsea ir Arsenal.. Užtikrintai, gražiai ir rezultatyviai. Pelnyti 22 įvarčiai namuose per 9 rungtynes. Su netektim nieko naujo, viskas kas buvo ankščiau, nėra Santa Cruz iš atakuojančio arsenalo, bei Adebayor. Tačiau ir be jų City puolimas atrodo labai grėsmingai. Atvyko Vieira, tik neaišku ar jis pasirodys šiose rungtynėse, kuris aikštės vidurį tūrėtų sustiprinti dar labiau. Žodžiu, atėjus Mancini ši komanda rodo tikrai potencialią savo grėsmę, o ypač namuose.

Blackburn. Kofas perdidelis vien dėl jų prastos ginybos, bei ypač prastų rezultatų išvykose, o rungtynės gi ne prieš kokį Everton ar panašiai.. Lentelėje 13 vieta ir galima komandą vadinti silpnu vidutinioku. Nelaimi jau 6 rungtynių lygoje, o priešininkų buvo nemažai prieš kuriuos galėjo imti taškus, tačiau kaip minėjau, prasta ginyba juos nužudo dažnai.. Po dvidešimties turų ši komanda prasileidusi 35 įvarčius, išvykose per 10 turų net 24 prasileido. Daug ir net labai! Stipresnės komandos, turinčios geresniu puolimus tuo puikiai pasinaudojo.. Netekę suspenduoto puolėjo Diouf, daugiau viskas tvarkoje.


City atakuos daug kaip visada. Mancini sutvarkė komandą, žaidėjai matosi pasitiki savimi ir puikiai žaidžia. Blackburn išvykose silpni, ginyba silpna ir abejoju ar atsilaikys prieš City atakų gausą.. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)