Select your timezone: Select
Sin

Porto - Leiria

01/10 22:15
Added 2010/01/10 22:15 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose (Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose) @115 6/10 +6.90

Porto. Portugalijos grandas, tiesa kolkas sezonas klostosi neįpatingai lygoje, trečia vieta ir nuo pirmajančių Braga ir Benfica atsiliekama 7 taškais. Tačiau viso to kaltė manau yra ČL, taupyti žaidėjai ir dėl viso to kiek suprastėję rezultatai, tačiau prasimušta į atkrintamasias ČL. Dabar ČL atostogos ir norint toliau nepaleisti priešininkų reikia rinktis taškus prieš tokius priešininkus. Porto laimėti ČL šansai minimalūs, o ši ekipa prarasti kelialapį ten tikrai nenorėtų, tad ypač namuose nereikia barstyti taškų. Porto tą kolkas sėkmingai daro. Namuose 6 pergalės ir netikėtos lygiosios su Belenenses. Apskritai ši komanda savo lygoje žaisdama namuose jau nepralaimi 19 rungtynių iš eilės. Labai stiprūs tarp savų sienų. Šiemet žaidė du susitikimus, tačiau abu taurės.. Abu ir laimėjo. Geriausi žaidėjai gavo poilsio ir jau senokai bežaidė ir šiose rungtynėse bus ištroškę ir žaidimo ir įvarčių.. Netektčių kaip ir nieko rimto, vienintelis Hulk iš pagrindinių negalės padėti, tačiau be jo puolimas tikrai nesupratės, nes kuo pakeisti tikrai yra..

Leiria. Atkeliavo iš antrojo diviziono ir kolkas atrodo tikrai neprastai.. 7 vieta. Ir yra labai nenuspėjama.. Šiame sezone jau gali pasigirti išvykoje parklupdžiusi Sportingą, tačiau daugiau nieko įspūdingo.. Išvykoje laimėta prieš Ferreira, Setubal.. Nieko ištikrųjų įspūdingo, o tos rungtynės su Sporting greičiau atsitiktinumas.. Tiesa galima pagriti, kad turi gerą ginybą, prasileidę vos 13 įvarčių. Tačiau abejoju ar sugebės pasipriešinti tokiam galingui Porto ir dar išvykoje.. Nieko rimto šioms rungtynėms netekę..

Taigi, renkuosi tokį variantą, kofas tikrai geras, o kad Porto gali triuškinančiai laimėti neatmeskim. Vis gi lygių skirtumas tikrai didelis. Plius namų pranašumas. Istorija Dragao stadione įspūdinga susitinkant šioms komandoms.. Porto nepralaimėję nei karto per 13 susitikimų ir tik vos vienos lygiosios! Paskutinis susitikimas buvo 2008 metais, tada Porto nugalėjo 4:0, laukiam kažko panašaus, reikalingi taškai, žaidėjai pasiilgę futbolo. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)