Select your timezone: Select
Sin

Roma - Inter

01/08 19:00
Added 2010/01/08 19:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Inter (Inter) @-118 5/10 +4.25

Fantasy Match.

Inter. Lyderiauja Italijoje. +8 nuo antroje vietoje esančio Milan. Neblogai, tačiau mažai dar manau, visų pirmą dėl to, kad Inter tęsia kovą Čempionų lygoje. Vėliau gali tekti pataupyti žaidėjus ČL rungtynėms ir priešininkai gali pasinaudoti, kraitis sukrautas neblogas, tačiau manau barstyti taškus namuose prieš tokius priešininkus kaip Siena gali būti pražūtinga vėliau.. Namuose rungtyniauja puikiai. 7 pergalės ir 2 lygiosios. Lygiosios su puikiai atrodžiusiais Bari ir Roma. Kas matė rungtynes patvirtinsit. Puolimas geriausias lygoje, ginyba taip pat. Mourinho puikiai subalansavęs komandą ir kaip matome tai duoda konkrečių rezultatų.. Savaitgalį žaidė prieš Chievo išvykoje, pergalė 0:1. Minimaliai ir nelabai užtikrintai, tačiau savo padarė, Veronoje visada visiems sunku žaisti. Komanda pasipildė Pandev kuris praitose rugntynėse jau žaidė ir atrodė gana neblogai kai tik tokį trumpą laiką prisijungęs.. Jis dabar pavaduoja išvykūsi Eto`o, o vėliau konkūruos, tuo net neabejoju. Duete su Milito. Gera žinia, kad atsigauna ir Qaresma, jau matosi geresnis žaidimas iš jo pusės ir tai tik prideda įvairumo puolime. Snejder, manau jo sugebėjimus daugelis žinom.. Stankovic bet kada gali įmušti ir iš bet kur.. Maicon dažnai dalyvauja atakose ir tai dažniausiai daro sėkmingai. Galų gale vaikis Arnautovic prieš Chievo neatrodė prastai, o jis potencialo tikrai turi daug. Žodžiu, pulti ir mušti yra kam, o Inter namuose tą tikrai darys.

Inter netektys: Eto`o(Afrikoje), Cambiasso, Muntari, Khrin, Chivu, Materazzi. Suspenduotas Balotelli.

Inter registruoti žaidėjai:
Vartininkai: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;
Gynėjai: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 29 Giulio Donati;
Saugai: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 28 Alen Stevanovic, 48 Lorenzo Crisetig;
Puolėjai: 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 89 Marko Arnautovic.

Siena. Apgailėtina kolkas.. Paskutinė vieta. Ginyba tragiška.. Išvykose rezultatai baisūs, vos viena pergalė(prieš Cagliari 1:3) ir daugiau visi pralaimėjimai. Metus pradėjo triuškinančiu pralaimėjimu namuose, 1:5 gavo nuo "violetinių".. Ką ten pamčiau? Ginyba! Kurią apsakyti tikrai trūksta žodžių.. Visiškai nespėjama praskui priešininkus, skylių labai daug. Dabar galvoju ką gali padaryti Inter puolimas ir kuris dar rungtyniauja namuose.. Gali būti dar baisiau ir dar daugiau gėdos. O kas galėjo pasikeisti per tokį trumpą laiką? Tikrai nedaug, jei kas ir pasikeitė.. O viena priežaščių dėl prastos ginybos yra Siena atakuojanti taktika.. Puolimas neblogas tikrai, tačiau spragos ginyboje paliekamos didelės. Galima čia vardint ir vardint jų blogųjų pusių, tačiau užteks ir tiek..

Siena netektys: Rossettini, Parravicini, Ghezzal(Afrika). Nieko rimto su traumom..

Siena registruoti žaidėjai: Brandao
Calaio’, Codrea, Cribari, Curci, Del Grosso, Ekdal, Ficagna, Fini, Garofalo, Jajalo, Jaakkola, Jarolim, Larrondo, Maccarone, Paolucci, Pegolo, Reginaldo, Rosi, Rossi, Terzi, Vergassola.


Roma - Chievo.

Čia Romėnai namuose priima svečius iš Veronos.. Na čia gal ir tūrėtų laimėti Roma, tačiau nemanau, kad lengvai. Visų pirmą jų pačių forma tikrai nėra tokia gera.. Savaitgalį 2:2 išvykoje sužaidė su Cagliari. Prasileido per pridėtinį laiką, tačiau šiemetinė Romos ginyba vargu ar gali dar kuo nors, ką nors nustebinti.. Nepralaimi jau 11 rungtynių iš eilės, įskaitant ir Europos lygą. Namuose rungtyniauja neblogai, 6 pergalės ir du pralaimėjimai. Pralaimėta Livorno ir Juventus. Puolimas su Totti atrodo tikrai gerai, tačiau be jo jis nėra toks geras.. A

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)